Libnet.ro
UNICEF

22:15

Remus Borza, numit consilier onorific al premierului Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Remus Borza, numit consilier onorific al premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban l-a numit, luni, consilier onorific pe Remus Borza. continuă pe Antena3

Deputatul afiliat PSD Remus Borza, numit consilier onorific al premierului Ludovic Orban El a fost si consilierul Vioricai Dancila

Deputatul afiliat PSD Remus Borza a fost numit, luni, consilier onorific al premierului Ludovic Orban, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Remus Borza, exclus din ALDE in 2017, a fost consilier onorific si al fostului premier Viorica Dancila, fiind demis la o saptamana de la numire.

Adrian Miutescu, numit de premierul Ludovic Orban in functia de presedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului

Premierul Ludovic Orban l-a numit, luni, pe Adrian Miutescu, in functia de presedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului, transmite Agerpres. Potrivit mai multor decizii ale premierului,.

Doi noi secretari de stat numiti de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a numit, luni, inca doi secretari de stat - unul in cadrul Secretariatului General al Guvernului si unul in cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Guvernul a adoptat memorandumul privind desfiintarea Sectiei speciale. Catalin Predoiu: Au fost multe critici de care nu s-a tinut cont la infiintarea SIIJ Reactia premierului Ludovic Orban (VIDEO)

UPDATE:Memorandumul inaintat de Ministerul Justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), a fost adoptat, vineri, in sedinta de Guvern, anunta.

Ludovic Orban ii da o lovitura crunta lui Ion Iliescu chiar inainte de Anul Nou. Ce decizie a luat Guvernul Romaniei

Ludovic Orban a inclus pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Guvern din acest un proiect de ordonanta de urgenta, care prevede desfiintarea Institului Revolutiei. Institutul in cauza este condus chiar de catre Ion Iliescu. Ludovic Orban vrea sa desfiinteze Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu Solicitarea privind analizarea si dezbaterea privind desfiintarea Institului .

Ludovic Orban, prima vizita externa ca premier. Cu cine se intalneste

Premierul Ludovic Orban va efectua, in perioada 7-9 ianuarie 2020, o vizita de lucru la Bruxelles, la sediul institutiilor europene, respectiv al NATO. E prima deplasare externa pe care Ludovic Orban o face in calitate de sef al Executivului.

Primele sicane intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban

In spatele imaginii de tandem solid, presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban bifeaza primele sicane.

Rares Bogdan: Ludovic Orban va demisiona

Rares Bogdan a anuntat, in exclusivitate la Antena 3, ca premierul Ludovic Orban va demisiona.

Ludovic Orban, prima reactie in cazul pacientei arse la Floreasca: Controlul sa fie cat se poate de exigent!

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii Victor Costache sa ii prezinte un raport foarte amanuntit cu privire la tragedia petrecuta la Spitalul Floreasca, unde o femeie a fost arsa in timpul unei operatii, iar duminica a murit.

Ludovic Orban nu exclude candidat comun PNL-USR la Primaria Capitalei

Ludovic Orban a declarat ca liberalii vor face un sondaj de opinie pentru a decide daca vor merge cu un candidat comun cu USR la Primaria Capitalei. Presedintele PNL a mai afirmat ca liberalii trebuie sa-si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )