Libnet.ro
UNICEF

16:15

Renate Weber: Ma alatur oficial partidului ALDE Romania. Este singurul care se fundamenteaza pe valori in care cred si pe care le impartasesc

Adevărul Adevărul,
Renate Weber: Ma alatur oficial partidului ALDE Romania. Este singurul care se fundamenteaza pe valori in care cred si pe care le impartasesc

Europarlamentarul Renate Weber a anuntat vineri ca se va alatura grupului ALDE Romania, dupa o perioada de 2 ani in care a fost independenta. Ea spune ca ALDE a fost si ramane singura sa optiune politica, sustinand ca este singurul partid din Romania care se fundamenteaza pe valori in care crede. continuă pe Adevărul

Renate Weber trece oficial la ALDE

Europarlamentarul Renate Weber a anuntat ca a trece oficial la ALDE, argumentand ca acesta este singurul partid din Romania care se fundamenteaza pe valori in care cred si pe care le impartasesc, pe principii liberale autentice.

ALDE, inca o lovitura: Renate Weber devine membru

Europarlamentarul Renate Weber se alatura partidului ALDE Romania. Dupa aproape patru ani in care am actionat ca om politic independent si dupa o lunga perioada de introspectie, am decis ca nu e momentul sa ma.

Hans Klemm: Romania este un partener valoros pentru SUA

Romania este un partener si aliat valoros pentru Statele Unite ale Americii SUA), iar colaborarea excelenta de care ne bucuram in plan politic si diplomatic se reflecta in cresterea investitiilor americane in Romania, a declarat ambasadorul SUA, Hans Klemm, in cadrul unui eveniment organizat ieri de AmCham Romania privind prioritatile si oportunitatile oferite de Parteneriatul Strategic Romania-SUA.

Ministrul Finantelor: Romania este peste multe state europene la criteriile pe baza carora se acorda ratingul de tara

Romania este peste multe state europene la criteriile pe baza carora se acorda ratingul de tara, si cred ca va trebui sa purtam o discutie foarte clara pentru a vedea de ce de foarte multe ori este tratata i.

Giuliani: Scrisoarea trimisa in Romania este o opinie personala

Sefii coalitiei de guvernare au oferit timp de o saptamana o noua diversiune cetatenilor romani. Dupa ce fumigena privind atentatul impotriva lui Liviu Dragnea nu a reusit schimbarea agendei publice a cetatenilor, mai preocupati de ce s-a intamplat in 10 august, in Piata Victoriei, dupa ce bomba lui Darius Valcov privind protocolul secret din 8 decembrie 2016 dintre Parchetul General si Serviciul de Informatii s-a intors impotriva ministrului justitiei, PSD si ALDE au aruncat in presa scrisoarea lui Rudolph Giuliani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )