Libnet.ro
UNICEF

10:30

Renate Weber, hartuita pe strazile din Bucuresti de un protestatar

Antena3 Antena3,
Renate Weber, hartuita pe strazile din Bucuresti de un protestatar

Protestatarul rezist Marian Ceausescu, cunoscut pentru faptul ca de-a lungul ultimelor luni a atacat mai multi politicieni PSD, face o noua victima, de data aceasta pe europarlamentarul ALDE, Renate Weber, care. continuă pe Antena3

Imagini revoltatoare surprinse pe strazile din Ploiesti! O femeie racoleaza copii nesupravegheati. Hai fetita, da-mi mana!

O femeie a fost surprinsa in timp ce ademenea copii de pe strazile din Ploiesti sa o urmeze. O femeie a urmarit insistent o fetita, insotita de bunica sa, cerandu-i sa vina cu ea. Le tot spunea.

Imagini revoltatoare surprinse pe strazile din Ploiesti! O femeie racoleaza copii nesupravegheati. Hai fetita, da-mi mana!

O femeie a fost surprinsa in timp ce ademenea copii de pe strazile din Ploiesti sa o urmeze. O femeie a urmarit insistent o fetita, insotita de bunica sa, cerandu-i sa vina cu ea. Le tot spunea.

UPDATE Eleva de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti diagnosticata cu meningita a murit. DSP va face dezinfectie in tot liceul

Eleva de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti diagnosticata cu meningita a murit joi dupa-amiaza, la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Cazul de meningita meningococica fulminanta a fost confirmat, joi, la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Meningita este o boala contagioasa. Elevii liceului au primit tratament profilactic, iar DSP urmeaza sa faca dezinfectie in tot liceul.

Caz de meningita, confirmat astazi la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. DSP va face dezinfectie in tot liceul

Un caz de meningita meningococica fulminanta a fost confirmat, joi, la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Meningita este o boala contagioasa. Elevii liceului au primit tratament profilactic, iar DSP urmeaza sa faca dezinfectie in tot liceul.

Radu se afla intr-un autobuz din Bucuresti si privea plictisit calatorii. Si-a aruncat privirea spre o batranica si imediat a scos telefonul. Era socat de ceea ce ascunde femeia. Nu credea ca o sa vada asa ceva in viata lui - FOTO

Un tanar din Bucuresti se afla intr-un autobuz. La un moment dat i-a atras atentia o batranica ce statea singura pe scaun. Barbatul a ramas fara cuvinte cand a vazut ca din bluza femeii se vedea un.

Atac sangeros pe strazile din Londra! Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat

Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat in timp ce mergea pe strada, in Londra. Incidentul s-a petrecut la orele de varf pe strada Matthias din zona Stoke Newington, Londra. Politia si un.

Aproape 340 de milioane de lei pentru modernizarea transportului public din Bucuresti. Ce investitii vrea sa faca in acest an STB: de la stalpisori la aer conditionat in autobuze

Societatea de Transport BucurestiSTB) are in 2019 un buget estimat de 1,24 miliarde lei. Din aceasta suma, cheltuielile cu personalul reprezinta 913 milioane, iar cheltuieli pentru investitii 343 milioane lei.

Colegiul Medicilor demareaza o investigatie in cazul falsei ginecoloage din Bucuresti

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti CMMB) a decis demararea unei investigatii disciplinare impotriva Dr. Florica Trandafir, in urma aspectelor semnalate de publicatia Recorder. in privinta.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 19 aprilie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,57; TURBIDITATE: 0,61. S2 - CLOR LIBER: 0,22 mg/l; pH.

Protest URIAS in Europa: Cetatenii din Bucuresti, Berlin, Viena, Budapesta, Amsterdam, Varsovia si Stockholm ies in strada simultan

Protest simultan in mai multe orase din europa. Toti pentru Europa este un eveniment dedicat valorilor europene si va fi organizat duminica, 19 mai, de la ora 18. Comunitatea Declic si partenerii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )