Libnet.ro
UNICEF

08:45

Renato Usatii a depus actele pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Renato Usatii a depus actele pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie

Partidul Politic Partidul Nostru a depus la Comisia Electorala Centrala actele cu privire la desemnarea candidatului Renato Usatii la functia de presedinte al Republicii Moldova. Totodata au fost depuse actele privind constituirea grupului de initiativa pentru colectarea semnaturilor sustinatorilor candidatului la functia de presedinte al Republici Moldova, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Donald Tusk, mesaj in limba romana pentru Maia Sandu, in cursa pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Presedintele Partidului Popular European, Donald Tusk, transmite un mesaj in limba romana in care isi anunta sustinerea pentru liderul partidului de opozitie PAS din Republica Moldova, Maia Sandu, pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc in 1 noiembrie la Chisinau.

Candidatul PLDM la prezidentiale, Tudor Deliu, a depus actele la CEC

Tudor Deliu, candidat alPartidului Liberal Democrat din Moldovapentru alegerile prezidentiale din acest an, a depus actele la CEC pentru inregistrarea grupului de initiativa din partea formatiunii, in vederea sustinerii candidaturii la functia de presedinte al Republicii Moldova, transmite IPN.

Alianta USR PLUS a lansat candidatii pentru alegerile locale din Bucuresti. Dan Barna: Propunem oameni performanti care sunt credibili

Alianta USR PLUS lanseaza, duminica, candidatii pentru alegerile locale din Bucuresti, intr-un eveniment care are loc la Universitate, in zona statuilor. Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca alianta propune oameni performanti care sunt credibili.

Trump ajunge la Kenosha, iar tensiunile intre protestatari cresc Wisconsin, rol cheie in alegerile prezidentiale

Fagaduind ca va restabili legea si ordinea, Donald Trump a sosit marti la Kenosha, locul mai multor nopti de revolte, dupa ce un ofiter de politie a tras mai multe focuri asupra unui afro-american, Jacob Blake, care a refuzat sa se opreasca la somatia politistilor, un act care a reaprins valul de proteste istorice impotriva rasismului din Statele Unite, potrivit AFP.

PNL propune 450 de tineri pe listele pentru alegerile locale, dublu fata de alegerile din 2016

Partidul National Liberal PNL) propune, pe listele alegerilor locale, 450 de tineri, dublu fata de alegerile din 2016, acesta fiind un numar record de reprezentanti ai generatiei tinere de politicieni pe listele.

Dan Bucura lanseaza o provocare pentru toti candidatii din Bucuresti: Testul antidrog inainte sa mergi sa cersesti votul alegatorilor! (VIDEO)

Dan Bucura, candidat pentru functia de primar al Sectorului 1, lanseaza o provocare pentru toti cei inscrisi, in Bucuresti, in cursa electorala de la alegerile locale. in contextul in care, in ultimele zile,.

Oamenii de stiinta au construit o minuscula banda de alergare pentru creaturi microscopice din apa

O echipa de cercetatori de la Stanford a creat o minuscula banda de rulare hidrodinamica, in esenta, o bucla de apa nesfarsita, pentru a observa indeaproape comportamentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )