Libnet.ro
UNICEF

16:45

Renault are un SUV si mai ieftin decat Dacia Duster si deja e un succes

Playtech Playtech,
Renault are un SUV si mai ieftin decat Dacia Duster si deja e un succes

Dacia se poate lauda cu preturi mici, dar pe unele piete Renault se descurca si mai bine. Asa e cazul cu modelul Triber, care in aceasta luna a reusit o performanta deloc de neglijat. Iar. continuă pe Playtech

VIDEO Aventurile unui cuplu de romani in cel mai friguros loc de pe Pamant. Cei doi au ajuns la Novosibirsk cu o Dacia Duster

Satmarenii Kinga si Attila Bertici sunt aproape de a-si realiza visul, cel de a calatori pana la Polul Nord cu o masina Dacia Duster. Expeditia spre cel mai friguros loc de pe Pamant a inceput in 12 decembrie si cei doi soti au ajuns la Novosibirsk.

Multe surprize la ultimele teste Euro NCAP: Dacia Duster, cu calificative sub medie, a fost surclasata de Ford Puma, model construit in tara noastra (VIDEO)

Ultima runda de teste EuroNCAP din acest an a venit cu multe surprize. Una dintre ele face referire la noul model Dacia Duster care a primit calificative slabe, sub medie. in schimb, o veste buna vine din partea.

Victor Ponta, atac dur la adresa Guvernului: Bugetul lui Orban e mai fantasmagoric decat bugetul lui Dancila

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca este dezamagit de faptul ca bugetul de stat, pe care l-a etichetat mai fantasmagoric decat bugetul lui Dancila, nu este dezbatut anul acesta in Parlament.

Cum arata Camilla Parker-Bowles in tinerete. Multi spun ca sotia Printului Charles era chiar mai frumoasa decat Diana

Camilla Parker-Bowles era considerata cu mult mai frumoasa fata de Printesa Diana, in anii tineretii, sustin multi dintre cei care le-au cunoscut pe cele doua. Apropiatii Familiei Regale din Marea Britanie isi amintesc si acum ca aceasta era o prezenta rapitoare. Din cauza faptului ca Printul Charles a ales-o pe ea, in locul Dianei, multi .

Tot ce ar avea Samsung S10 Lite, cel mai ieftin telefon din aceasta serie

Cu doua saptamani inainte de finalul anului, si aproape in ultimele zile din 2019, Samsung ar mai lansa un telefon: Galaxy S10 Lite. Va completa seria lansata in februarie, dar va avea si.

Care sunt cei mai bogati 10 oameni ai lumii la final de 2019: averea lor totala este de 3 ori mai mare decat PIB-ul Romaniei

Cu cateva zile inainte de finalul anului 2019, cei mai bogati 10 oameni ai lumii, conform clasamentului Forbes, au o avere totala estimata de peste 3 ori mai mare decat produsul intern brut al Romaniei in 2018.

STS: 2019 este primul an in istoria serviciului 112 in care urgentele reale semnalate au fost mai multe decat non-urgentele

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta ca, pentru prima data in istoria serviciului 112, s-a sunat de mai multe ori pentru a anunta urgente reale decat situatii care nu reprezinta o urgenta, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )