Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cei mai bogati 10 oameni ai lumii la final de 2019: averea lor totala este de 3 ori mai mare decat PIB-ul Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cei mai bogati 10 oameni ai lumii la final de 2019: averea lor totala este de 3 ori mai mare decat PIB-ul Romaniei

Cu cateva zile inainte de finalul anului 2019, cei mai bogati 10 oameni ai lumii, conform clasamentului Forbes, au o avere totala estimata de peste 3 ori mai mare decat produsul intern brut al Romaniei in 2018. continuă pe Wall-Street Ro

HOROSCOP 2020. Racii vor avea unul dintre cei mai buni ani din viata lor, Varsatorii vor fi foarte creativi

Anul 2020 este pe cale sa apara si chiar si cei care nu sunt pasionati de astrologie nu pot sta departe de tentatia de a-si verifica, macar de curiozitate, predictiile pentru zodia in care s-au nascut si care sunt predispozitiile astrale ce urmeaza. Anul 2020 este plin de o activitate planetara intensa, multe surprize, redefiniri in relatii si oportunitati de cariera pentru toate zodiile.

Cand se merge cu colindul si ce cantece se canta. Care sunt obiceiurile in diferite zone ale Romaniei

Perioada sarbatorilor de iarna inseamna, pe langa traditionalele cadouri si bucate, colinde frumoase, cantate de grupuri de copii. Aflati din articolul urmator cand se merge cu colindul si ce cantece se canta in diferite zone ale Romaniei! Sarbatoarea Nasterii Domnului vine cu pasi repezi: mai sunt doua zile pana la Craciun, astfel ca pregatirile sunt .

Trump a promulgat legea prin care sunt impuse sanctiuni companiilor implicate in Nord Stream 2

Presedintele american Donald Trump a promulgat vineri legea prin care sunt impuse sanctiuni companiilor si tarilor implicate in proiectul gazoductului Nord Stream 2, care va lega direct Rusia de Germania, relateaza presa internationala. , potrivit Mediafax.

Ministrul Monica Anisie: Evaluarea Nationala ramane la fel pentru elevii care sunt acum in clasa a VII-a

Elevii care sunt acum in clasa a VII-a vor sustine, in anul scolar urmator, Evaluarea nationala asa cum este organizata in prezent, a anuntat, vineri, ministrul Educatiei, Monica Anisie, transmite.

Ministrul de interne, despre Gelu Voican: Cei care sunt trimisi in judecata nu ar trebui sa ocupe functii de demnitate publica

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a comentat, duminica, referitor la faptul ca Gelu Voican Voiculescu este director al Institutului Revolutiei Romane, ca astfel de functii de demnitate publica nu ar trebui detinute de persoanele trimise in judecata, transmite Mediafax.

Cum se prepara cei mai gustosi carnati de casa din Maramures

Carnatii de casa sunt nelipsiti de pe masa de Craciun pentru care muncesc cu truda gospodinele din judetul Maramures. inainte de sarbatorile de iarna, in fiecare gospodarie se taie porcul, pentru ca preparatele care se pregatesc sa fie proaspete pentru cand familia se aduna la masa.

Caine urias si o pisica de marimea unei palme, cei mai buni prieteni. E adorabil cum au reactionat cand s-au intalnit pentru prima data (VIDEO)

Singurul catel al unei familii s-a trezit intr-o zi ca va trebui sa imparta casa si atentia stapanilor cu o pisica de marimea unei palme, care a primit numele de Mini.

Marturii de la Timisoara. Cum au fost furate si arse 43 de cadavre: Cei mai multi morti erau in pielea goala, ceilalti doar cu cate un pantalon ori o camasa

Noaptea de 18 spre 19 decembrie 1989 ramane una dintre cele mai mari enigme sangeroase din istoria Romaniei, iar la 30 de ani de la Revolutie cei ramasi fara mama, tata, frate, sora sau copil duc pe umeri povara de a nu putea aprinde nici macar o lumanare.

ANALIZA Despre justitia in Romania. De ce unele segmente ale justitiei din Romania nu sunt inca mai independente?

Ca principiu, unele episoade din alte tari, inclusiv occidentale, arata ca fenomenul justitiei nu trebuie vazut naiv sau deconectat de factorul uman si convingerile personale ale celor implicati sau chiar de unele tendinte de incercare de influentare oculta. Pe de alta parte, fara o justitie echilibrata si independenta in mare masura, niciun stat nu poate fi prosper in lumea actuala la nivelul populatiei largi.

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Administratia Nationala de Meteorologiea emis prognoza meteo pentru sambata, 21 decembrie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )