Libnet.ro
UNICEF

10:00

Renault SA confirma ca a fost afectata de un atac cibernetic: Productia, oprita in Franta si Slovenia

B1 B1,
Renault SA confirma ca a fost afectata de un atac cibernetic: Productia, oprita in Franta si Slovenia

Reprezentantii Renault SA au confirmat ca societatea a fost afectata de atacul cibernetic de proportii care a lovit peste 100 de tari. Potrivit Reuters, grupul auto a oprit productiile in Franta si. continuă pe B1

Renault confirma ca a oprit productia in Franta si in Slovenia, dupa valul de atacuri informatice

Renault SA a devenit prima companie franceza care a confirmat ca a fost afectata de valul masiv de atacuri cibernetice simultane, care a lovit vineri aproape 100 de tari, productia fiind oprita in Franta si in Slovenia, transmit AFP, RFI si Reuters.

Atac cibernetic in Marea Britanie. Activitatea spitalelor a fost afectata

Spitalele din Londra, Blackburn, Nottingham, Cumbria si Hertfordshire au fost grav afectate, dupa un atac cibernetic. Potrivit BBC, printre cei afectati se numara si SpitalulEast and North Hertfordshire.

UPDATE SRI: O tentativa de atac cibernetic asupra unei institutii guvernamentale a fost dejucata. Actiunea a fost desfasurata probabil de gruparea Fancy Bear

Centrul National Cyberint, aflat in coordonarea SRI, a reusit sa contracareze o tentativa de atac cibernetic la adresa unei institutii guvernamentale din Romania, informeaza Serviciul, anuntul venind dupa ce o publicatie straina a scris ca MAE romana a fost tinta unui atac tip phishing.

Atac cibernetic global, unul dintre cele mai mari din istorie: Hackerii au lovit computere din 100 de tari, cerand rascumparari pentru a debloca computerele afectate / Acestia au folosit un program dezvoltat de agentia de spionaj a SUA

O atac cibernetic global cu instrumente de hacking despre care expertii cred ca au fost dezvoltate de Agentia de Securitate Nationala a SUA a afectat sistemul de sanatate britanic, a lovit companii mari precum curierul FedEx si a infectat vineri computere din aproape 100 de tari, transmite Reuters.

SRI: A fost contracarata o tentativa de atac cibernetic la adresa unei institutii guvernamentale din Romania

Serviciul Roman de Informatii transmite ca o tentativa de atac cibernetic derulata, cel mai probabil, de entitatea asociata grupului de criminalitate cibernetica APT28 / Fancy Bear, a fost contracarata de Ce.

Bancile din Rusia, tinta unui atac cibernetic fara precedent care a afectat circa o suta de tari

Mai multe banci din Rusia au fost tinta unui atac cibernetic masiv, in timp ce sistemele informatice ale companiei nationale ruse de cai ferate sunt de asemenea afectate, au anuntat sambata unele.

Spitalele din Marea Britanie, vizate de un atac cibernetic. Serviciul National de Sanatate anunta ca ia masuri

Spitalele din Marea Britanie au fost vizate, vineri, de un atac cibernetic, in urma caruia au fost nevoite sa anuleze programari si sa redirectioneze urgentele. Astfel, Serviciul National de Securitate NHS) a anuntat ca ia masuri.

Acum are loc cel mai mare atac cibernetic din istorie: povestea Ucenicului Vrajitor. Update 2017

Este in curs de desfasurare cel mai mare atac cibernetic din istorie care afecteza cel putin 99 de tari din intreaga lume, acum fiind infectate peste 60. 000 de computere.

Acum are loc cel mai mare atac cibernetic din istorie: povestea Ucenicului Vrajitor. Update 2017

Este in curs de desfasurare cel mai mare atac cibernetic din istorie care afecteza cel putin 99 de tari din intreaga lume, acum fiind infectate peste 60. 000 de computere.

Grupul care ar fi responsabil pentru tentativa de atac cibernetic asupra MAE este cunoscut sub numele de Fancy Bear. Hackerii ar fi finantati de armata Rusiei

Fancy Bear, grupul despre care se crede ca a efectuat o tentativa de atac cibernetic asupra unei institutii guvernamentale din Romania, ar fi comis, de-a lungul anilor, mai multe atacuri. Mai mult, surse din serviciile secrete americane sustin ca acesta ar fi finantat de Armata Federatiei Ruse.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )