Libnet.ro
UNICEF

00:07

Renault suspenda proiectele de dezvoltare din Romania

România Liberă România Liberă,
Renault suspenda proiectele de dezvoltare din Romania

Planul Renault de reducere a costurilor cu peste doua miliarde euro, pe parcursul a trei ani, preved. continuă pe România Liberă

Anuntul BMW pentru soferii din Romania: cu ce vine nou pentru clienti

BMW are un anunt pentru soferii din Romania, iar clientii vor beneficia de toate aceste functii in scurt timp. BMW are pregatit pentru clientii din Romania cel mai mare update realizat in.

Hidroxiclorochina va fi folosita in continuare in spitalele din Romania pentru tratarea COVID-19. Medici romani: Nu am avut pacienti cu reactii adverse

Hidroxiclorochina ramane in acest moment in protocolul de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus si va continua sa fie administrata in spitalele din Romania, a precizat vineri Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro. Medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, dedicat COVID-19, si Adrian Marinescu, medic primar la Institutul Matei Bals din Bucuresti, au declarat vineri pentru HotNews. ro ca le-au administrat hidroxiclorochina unora dintre pacientii lor, dar nu s-au confruntat cu niciun fel de reactii adverse cauzate de acest medicament.

Digi24: VIDEO EXCLUSIV Opt muncitoare din Romania au fost duse in Italia cu avionul privat. Angajatorul spune ca sunt indispensabile

Proprietarul unei vinarii din Italia a inchiriat un avion privat pentru a aduce la lucru opt muncitoare din Romania despre care spune ca ii sunt indispensabile. De mai bine de un deceniu, femeile merg de doua ori pe an in peninsula pentru a-l ajuta la vie. Anul acesta, din cauza restrictiilor cauzate de Covid-19, ele au fost intoarse de la granita cu Ungaria. Dar, pentru ca sunt de neinlocuit, italianul a inchiriat un avion privat care a aterizat la Cluj de unde au fost preluate cele 8 femei.

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai.

DIN CAUZA EXTINDERII RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATI Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania

Wizz Air a anuntat, astazi, ca va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din Romania ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie existente, introduse de autoritatile romane, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

IN POFIDA CONTEXTULUI INTERNATIONAL ACTUAL Industria dezvoltatorilor de jocuri video din Romania anunta angajari si continua sa creasca

Industria locala a dezvoltatorilor de jocuri video este printre cele mai performante in contextul international actual, continuand un trend in crestere, conform informatiilor Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania - RGDA.

Probleme mari la Dacia: Renault suspenda cresterea productiei si vrea sa dea afara 15.000 de angajati

Criza generata de coronavirus lasa urme adanci in industria auto si nici Dacia nu scapa. Renault a confirmat oficiala ca nu va mai creste capacitatea de productie la uzina din Mioveni. Iar.

Prima Universitate de stat din Romania care ofera gratuit laptopuri si tablete pentru studentii admisi anul acesta

Toti bobocii care se vor inmatricula la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava USV), in anul academic 2020-2021, vor primi fie un laptop pentru cursurile de zi), fie o tableta pentru cele la distanta). Tot gratuit, studentii vor beneficia de o cartela SIM cu abonament la internet si trafic de date de minimum 50 de GB.

Terasele din Romania se redeschid. Proprietarii trebuie sa aduca localurile la standarde anti-coronavirus pana in 1 iunie, iar pregatirile sunt deja in toi (FOTO, VIDEO)

Doar un weekend mai desparte Romania de o noua etapa de relaxare a restrictiilor, care presupune, printre altele, si redeschiderea teraselor. Astfel, nu numai clientii numara cu nerabdare clipele ramase pana.

Propaganda, tuberculoza, paduchi si alte probleme care existau in sistemul medico-sanitar din Romania (1965-1974)

Dupa evenimentele tragice care au avut loc in decembrie 1989, in Romania, in randul unor specialisti romani care au criticat democratiile din Occident in anii 60 din motive ideologice) si, la un moment dat, au reprezentat statul roman chiar la institutiile internationale capitaliste a aparut ideea justificatoare privind sustinerea de catre acestia a regimului comunist doar din motive idealiste. Dintr-o data, un val a fost luat din fata ochilor lor si au constatat public faptul ca egalitarismul specific acestui regim este un egalitarism in saracie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )