Libnet.ro
UNICEF

01:05

Renault Talisman va aduce pentru producator o marja de profit mai mare decat Laguna si Latitude

Hotnews Hotnews,
 Renault Talisman va aduce pentru producator o marja de profit mai mare decat Laguna si Latitude

Renault Talisman este o masina de facut bani, nu imagine, a spus Jerome Stoll, directorul de marketing al Grupului Renault, intr-o discutie restransa cu jurnalisti din Romania, cu ocazia prezentarii noului model Renault. Tinta de vanzari anuala este mai mare de 40. 000 unitati. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Renault Talisman, noul pariu al francezilor in segmentul D

Renault a dezvaluit modelul care inlocuieste modelele Laguna si Latitude, denumit Renault Talisman, care va concura pe piata cu modele precum Volkswagen Passat, Skoda Octavia, Opel Insignia, Ford Mondeo si Mazda6. Este la fel de lunga ca Mondeo si mai lata decat Passat, a spus Carlos Ghosn, luni, 6 iulie, in fata jurnalistilor invitati la Chateau de Chantilly sa vada in premiera mondiala masina.

GALERIE FOTO+VIDEO. Noul Renault Talisman, primele imagini OFICIALE. Cum arata rivalul lui VW Passat si Mondeo

Renault lanseaza, luni, in premiera mondiala noua sa berlina de clasa medie. Renault Talisman, continuatorul lui Laguna, face valuri pe o clasa disputata intre toti marii producatori de pe piata.

Renault ne aduce Talisman-ul norocos

Francezii de la Renault se tin de cuvant si ne aduc inlocuitorul generatiilor Laguna si Latitude. Noul model a fost botezat Talisman si vrea sa ne schimbe perceptia fata de compania care i-a dat nastere. Modelul de clasa medie va avea viata grea in lupta cu rivalii sai, Ford Mondeo sau Skoda Superb. Hai sa [] Renault ne aduce Talisman-ul norocos Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Seful de design Renault: Volkswagen Passat e regele segmentului D, Renault Talisman e mai bine proportionat

Dezvaluirea lui Renault Talisman, varful de gama al marcii franceze, a starnit atentie prin importanta sa, prin numele pretios si prin similitudinile de design cu Volkswagen Passat in fata) si Chrysler 200 profil si spate). Cum se vede aceasta situatie de la inaltimea functiei lui Laurens van den Acker, seful de design al Renault? Volkswagen Passat este regele segmentului D n. r. ) si competitorul nostru. ) Asta nu inseamna ca trebuie sa avem acelasi stil. Designul nostru e original Renault, mai senzual, masina e mai bine proportionata, e un pic mai mare si avem o parte frontala lata, a spus Laurens van den Acker, intr-o discutie restransa cu jurnalisti din Romania, cu ocazia prezentarii lui Renault Talisman.

Nuclearelectrica are prevazut pentru 2015 un profit brut de 54,247 milioane lei

Societatea Nationala Nuclearelectrica are prevazut, pentru 2015, un profit brut de 54,247 milioane lei, profitul contabil ramas dupa deducerea impozitului fiind estimat la 38,343 milioane lei, conform bugetului de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial, citat de Agerpres.

Nuclearelectrica are prevazut pentru 2015 un profit brut de 54,247 milioane lei

Societatea Nationala Nuclearelectrica SNN) are prevazut, pentru 2015, un profit brut de 54,247 milioane lei, profitul contabil ramas dupa deducerea impozitului fiind estimat la 38,343 milioane lei, conform bugetului de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

REVISTA PRESEI. Marea DILEMA a premierului Albaniei: Cu atatea arestari pentru coruptie, romanii tot mai iau mita?

Din ziarele de marti, aflam cine sunt bogatii si saracii Guvernului Ponta, care sunt consecintele unei anchete prost instrumentate de anchetatori, noul Cod Fiscal creste taxarea pentru micile afaceri, care sunt urmarile iesirii Greciei din zona euro, dar si care este marea dilema a premierului Albaniei vizavi de valul de arestari din ultima vreme.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )