Libnet.ro
UNICEF

12:30

Renault tocmai a facut anuntul: veste uriasa pentru Dacia si uzina de la Mioveni

Playtech Playtech,
Renault tocmai a facut anuntul: veste uriasa pentru Dacia si uzina de la Mioveni

Dupa aproape un an incert si cu schimbari de strategii fortate de pandemie, Renault isi redeseneaza viitorul si are planuri mari inclusiv pentru Dacia. Chiar daca 2020 a fost marcat de. continuă pe Playtech

Principele Nicolae a devenit tata. Modul inedit in care a facut anuntul venirii pe lume a bebelusului

Principele Nicolae a devenit tata! Printul a facut anuntul intr-un mod inedit. Cum a decis sa spuna poporului ca micuta lui a venit pe lume? Dupa o asteptare emotionanta, stranepotul Reginei mama Elena a venit cu vestea cea mare. Principele Nicolae, tata pentru a doua oara. Cum a facut anuntul venirii pe lume a bebelusului .

Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap. Nicusor Dan a facut anuntul

Primarul general al Capitalei, pe nume Nicusor Dan, a anuntat ca stimulentul financiar pentru persoanle cu handicap va fi platit marti si miercuri, facand precizarea ca au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor. Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap Informatie la zi pentru plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap: .

Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile. Americanii au facut anuntul: ce va face

Surse Axiox. com au dezvaluit ca Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, in scrutinul prezidential din 2024. Nu a recunoscut nici acum victoria lui Joe Biden. Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile: intentioneaza sa-si joace si ultima carte Daca Joe Biden este ales presedinte al SUA, ce consecinte vor fi in .

Ultimele vesti despre Nicolae Botgros, internat cu covid-19. Ministrul Sanatatii a facut anuntul personal

Dirijorul Nicolae Botgros a fost internat in seara de 26 octombrie 2020, la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau, dupa ce a suferit o forma grava de COVID-19. Starea sa de sanatate se imbunatateste, anunta premierul Republicii Moldova si ministrul Sanatatii. Vesti noi despre starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros, internat cu COVID-19: .

Amenintarea din Rusia care vine pentru Dacia. Care e mai tare, Logan sau Lada Vesta?

In 2020, Dacia a facut o figura frumoasa cu noile modele. Dintre toate, Logan e un sedan ceva mai modern decat pana acum. Dar e singura masina ieftina de luat? Nu chiar. in 2019, Renault a.

Veste extraordinara pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la pompa, soferi

Pe final de an, pretul petrolului fluctueaza, motiv pentru care sunt influentate si tarifele la pompa, la benzina si motorina. Cererea pentru titei e scazuta la nivel mondial si,.

Digi aproape ca le da gratis. Anuntul fara precedent pentru toti romanii. De acum e oficial ce se intampla

Digi schimba regulile jocului si lanseaza o oferta tentanta pentru abonati. De Black Friday, reprezentantii companiei au anuntat ca vor oferi preturi mai mici. Asadar, indiferent de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )