Libnet.ro
UNICEF

01:05

REPARTIZARE LICEU 2014 DOLJ. Topul liceelor dupa ultimele medii de admitere. Colegiul National Fratii Buzesti, pe primul loc

Adevărul Adevărul,
REPARTIZARE LICEU 2014 DOLJ. Topul liceelor dupa ultimele medii de admitere. Colegiul National Fratii Buzesti, pe primul loc

Ministerul Educatiei Nationale a finalizat prima etapa a repartizarii computerizate in unitatile de invatamant liceal a absolventilor de clasa a VIII-a. Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova s-a clasat pe primul loc in topul liceelor din Dolj, cu cele mai mari medii de admitere. continuă pe Adevărul

REPARTIZARE LICEU 2014 Bihor Topul liceelor dupa ultimele medii de admitere. Eminescu, pe primul loc

S-a finalizat prima etapa a repartizarii computerizate in unitatile de invatamant liceal a absolventilor de clasa a VIII-a. Colegiul National Mihai Eminescu s-a clasat pe primul loc in topul liceelor din Bihor, cu cele mai mari medii de admitere, urmat de Colegiul National Emanuil Gojdu.

REPARTIZARE LICEU 2014 SUCEAVA Topul liceelor dupa ultimele medii de admitere. Stefan cel Mare, Petru Rares si Hurmuzachi, pe primele locuri

Colegiile Nationale Stefan cel Mare, Petru Rares si Edoxiu Hurmuzachi ocupa primele locuri in topul specializarilor din judetul Suceava in functie de ultima medie de admitere. Rezultatele repartizarii computerizate au fost publicate pe edu. ro.

REPARTIZARE LICEU 2014 Topul liceelor dupa ultimele medii de admitere. Eminescu, pe primul loc

Ministerul Educatiei Nationale a finalizat prima etapa a repartizarii computerizate in unitatile de invatamant liceal a absolventilor de clasa a VIII-a. Colegiul National Mihai Eminescu s-a clasat pe primul loc in topul liceelor din Satu Mare, cu cele mai mari medii de admitere, urmat de Ioan Slavici.

REPARTIZARE LICEU 2014. Topul liceelor din Bistrita-Nasaud dupa ultimele medii de admitere

Primul loc in topul liceelor preferate de elevii bistriteni este ocupat si in acest an de Colegiul National Liviu Rebreanu, pentru care au optat 5 dintre cei mai buni 10 elevi din Bistrita-Nasaud. Preferate au fost si colegiile Petru Rares din Beclean,George Cosbuc din Nasaud si Andrei Muresanu din Bistrita.

REPARTIZARE LICEU 2014 BUZAU Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate. La Hasdeu sunt cele mai mari medii

Rezultatele primei repartizari computerizate la liceu de anul acesta mentine Colegiul National B. Hasdeu pe primul loc in topul liceelor din judetul Buzau, cu cele mai mari medii de admitere. Din primii 20 de elevi cu cele mai bune rezultate, 19 au ales colegiul amintit iar un singur elev a ales alta unitate, respectiv Colegiul National Al. Vlahuta, din Ramnicu Sarat.

REPARTIZARE LICEU 2014 Topul liceelor din Romania dupa ultimele medii de admitere

Rezultatele primei repartizari computerizate la liceu de anul acesta mentine Colegiul National Sf. Sava pe primul loc in topul national al liceelor, cu cele mai mari medii de admitere, urmat de Lazar. Urca insa puternic in top colegiile din provincie.

REPARTIZARE LICEU 2014 Capitala, detronata de provincie in topul liceelor

Liceele din tara ajung sa detroneze liceele din Bucuresti in topul celor mai bune colegii si specializari din Romania. Asa arata rezultatele repartizarii computerizate, publicate ieri.

Repartizare liceu 2014 Valcea. Aproape toti elevii valceni au fost admisi la liceu

Aproape toti cei 3000 de elevi din judetul Valcea, care au sustinut recent Evaluarea Nationala, au fost repartizati la liceu in prima etapa. Ministerul Educatiei a publicat deja rezultatele repartizarii computerizate.

REZULTATE ADMITERE LICEU 2014 SALAJ Topul specializarilor din licee dupa ultima medie de admitere

Chiar daca Salajul nu are nicio specializare care sa fi intrat in topul 50 al specializarilor din Romania la care s-a intrat cu cele mai mari medii, una dintre ele s-a apropiat foarte mult de acest top.

REPARTIZARE LICEU 2014 OLT Prima repartizare a elevilor la liceu, afisata cu o zi mai devreme. Liceul Mihai Viteazul Caracal conduce in topul liceelor

Astazi - 14 iulie, a luat final suspansul parintilor si absolventilor clasei a VIII-a ce au trecut de Evaluarea Nationala 2014. Siteul Ministerului Educatiei EDU. RO a publicat rezultatele primei repartizari computerizate la liceu pe judete. Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Caracal s-a clasat pe primul loc in topul liceelor din judetul Olt cu cele mai mari medii de admitere, urmat de Colegiul National Ion Minulescu Slatina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )