Libnet.ro
UNICEF

18:45

5 replici prin care partenerul tau iti arata ca nu te mai iubeste

Adevărul Adevărul,
5 replici prin care partenerul tau iti arata ca nu te mai iubeste

Se poarta rece cu tine, pare ca nu mai primesti atentia de odinioara, iar el are din ce in ce mai multe activitati zilnice in care nu te include? Daca relatia ta nu mai merge asa cum iti doresti, este necesar sa afli daca nu cumva iubirea s-a transformat in obisnuinta. Specialistii in materie de cupluri atrag atentia ca exista semne la nivel comportamental pe care partenerii le ofera celuilalt, fara sa constientizeze. continuă pe Adevărul

METODA prin care ATRAGI NOROCUL la BANI. E MULT MAI USOR decat ai fi crezut...

Ei bine, se poate: existatalismane norocoase care atrag norocul pe partea financiara, iar Lidia Fecioru explica ce trebuie facut.

Google creeaza un sistem prin care sa comunici cu serviciile de urgenta cand nu poti sa vorbesti

Google a anuntat lansarea unui sistem, in prima faza doar in Statele Unite, prin care utilizatorii de telefoane Android care au nevoie de ajutor sa poata sa comunice cu cei de la 911 fara sa fie nevoiti sa vorbeasca, totul realizandu-se printr-un sistem de voce automat asemenator asistentului vocal Google).

Bisericile care iti arata ca lui Dumnezeu ii plac spatiile mici si viitorul

Cand vine vorba de biserici, ai putea avea impresia ca le-ai vazut pe toate pana acum, in ceea ce priveste felul in care arata. Totusi, nici aceasta categorie de cladiri nu a fost uitata.

Strategia scandaloasa prin care Gheorghe Dinca vrea sa scape cat mai usor din inchisoare

Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, sustine ca Gheorghe Dinca nu colaboreaza deloc cu autoritatile, mizand pe faptul ca va primi o pedeapsa cat mai mica. Nu prea coopereaza mai deloc. Coopereaza.

Apple opreste programul prin care erau ascultate inregistrarile realizate de Siri

Compania americana Apple a anuntat ca renunta pentru moment la programul de ascultare a inregistrarilor. Acest program le oferea acces angajatilor Apple la informatiile pe care utilizatorii i le dadeau asistentului digital, Siri. Decizia a fost luata dupa ce au aparut in presa mai multe articole in care se precizeaza ca firma din Sillicon Valley le furniza accesul angajatiilor Apple la unele informatii cu caracter personal, scrie CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )