Libnet.ro
UNICEF

00:07

REPORTAJ Din culisele exercitiului NATO -secventa Piata Romana: 200 de victime au fost salvate FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Din culisele exercitiului NATO -secventa Piata Romana: 200 de victime au fost salvate FOTO VIDEO

In noaptea de joi spre vineri a avut loc o simulare a unor explozii soldate cu peste 200 de victime la statia de metrou Piata Romana din Capitala. Zeci de medici militari, angajati ai MAPN si salvatori din cadrul IGSU au fost mobilizati pentru acest exercitiu. continuă pe Adevărul

Exercitiul Medical NATO Vigorous Warrior 2019 secventa Piata Romana: 200 de victime vor fi salvate dupa ce o explozie a avut loc la metrou

La statia de metrou Piata Romana a avut loc o explozie, care a produs 200 de victime, iar un numar impresionant de echipaje de prim ajutor vor interveni pentru salvarea lor. Cam acesta este scenariul uneia dintre secventele Exercitiului Medical NATO Vigorous Warrior 2019 care va avea loc, in noaptea de 11 spre 12 aprilie, la metrou.

Bombardiere ruse au survolat Marea Neagra in timpul exercitiului NATO desfasurat inclusiv in Romania

Rusia a efectuat vineri, deasupra Marii Negre, manevre cu bombardiere strategice Tupolev 160 si cu avioane multirol Sukhoi-27SM, in contextul Exercitiului NATO Scut Maritim Sea Shield).

Explozie la statia de metrou Piata Romana. Cum s-a desfasurat cel mai mare exercitiu medical NATO

Mii de militari NATO au venit in Romania pentru a lua parte la simularea celui mai mare exercitiu medical NATO. Doua explozii au avut loc la statia de metrou Piata Romana din capitala. Doua garnituri au fos.

Din culisele cinematografiei. El a fost partenerul preferat al lui Amza Pellea: Nu injura, nu barfeste, nu este invidios. intr-un cuvant, are numai calitati!

Sergiu Nicolaescu a realizat filmul Atunci i-am condamnat pe toti la moarte, unul dintre cele mai apreciate lungmetraje ale sale, cu gandul de a da lovitura in cadrul Festivalului International al Filmului de la Cannes, dupa ce si regizorul filmului Reconstituirea isi manifestase intentia de a face un film inspirat din nuvela pe care scriitorul Titus Popovici o publicase in anul 1970.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )