Libnet.ro
UNICEF

14:00

Exercitiul Medical NATO Vigorous Warrior 2019 secventa Piata Romana: 200 de victime vor fi salvate dupa ce o explozie a avut loc la metrou

Adevărul Adevărul,
Exercitiul Medical NATO Vigorous Warrior 2019 secventa Piata Romana: 200 de victime vor fi salvate dupa ce o explozie a avut loc la metrou

La statia de metrou Piata Romana a avut loc o explozie, care a produs 200 de victime, iar un numar impresionant de echipaje de prim ajutor vor interveni pentru salvarea lor. Cam acesta este scenariul uneia dintre secventele Exercitiului Medical NATO Vigorous Warrior 2019 care va avea loc, in noaptea de 11 spre 12 aprilie, la metrou. continuă pe Adevărul

Simulari in Capitala, in cadrul exercitiului medical multinational Vigorous Warrior 2019

In cadrul exercitiului medical multinational Vigorous Warrior 2019, marti vor avea loc actiuni de simulare a unor situatii de urgenta care presupun salvarea persoanelor de sub daramaturi sau de la inaltime, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

VIDEO Exercitiul NATO cu focus medical Vigorous Warrior 19, in Romania

Vigorous Warrior 19 VW19, cel mai mare exercitiu cu focus medical din istoria Aliantei Nord-Atlantice, se desfasoara in perioada 1-15 aprilie in mai multe unitati ale Armatei Romaniei, pe cele trei componente - terestra activitati care vor avea loc, in majoritate, la Centrul National de Instruire intrunita Getica din Cincu), aeriana in Baza 71 Aeriana General Emanoil Ionescu Campia Turzii) si navala, in zona Constanta.

VIGOROUS WARRIOR 19: Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria NATO, are loc la Bucuresti

Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria Aliantei Nord-Atlantice, Vigorous Warrior 19, are loc in aceasta saptamana, la Bucuresti, Cincu si Constanta, fiind co-organizat de Centrul de Excelenta al NATO pentru Medicina Militara, Statul Major al Apararii si Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale.

MAINE: Iohannis, la exercitiul NATO Sea Shield 2019

Presedintele Klaus Iohannis va vizita, maine, in Portul Constanta, nave militare participante la exercitiul NATO Sea Shield 2019.

Flota Rusiei a mobilizat nave de recunoastere si de atac ca reactie la manevrele NATO Sea Shield - 2019 gazduite de Romania

Nave de recunoastere si de atac ale Flotei Rusiei din Marea Neagra, precum si sisteme de rachete de coasta au fost plasate in stare de alerta, ca reactie la exercitiul NATO, Sea Shield - 2019, a anuntat luni Centrul national de control in domeniul apararii al Ministerului Apararii rus).

Ce e NATO Sea Shield, operatiunea organizata de Romania in Marea Neagra

Romania organizeaza unul dintre cele mai mari exercitii militare in Marea Neagra, sub egida NATO. Sea Shield 2019 continua sa desfasoare trupe si echipament militar pentru a simula un atac din partea unei tari ostile. Exercitiul militar NATO a inceput de pe 2 aprilie si continua pana pe 13 aprilie, adica la finalul acestei saptamani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )