Libnet.ro
UNICEF

01:05

REPORTAJ Ce nu s-a vazut la votarea Codului Penal. Dragnea, salvat de voturile UDMR

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Ce nu s-a vazut la votarea Codului Penal. Dragnea, salvat de voturile UDMR

Modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul penal si adoptate de Parlament il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de grijile penale. Cifrele au aratat ca PSD nu mai are majoritate la Camera Deputatilor, dar s-a bazat pe voturile UDMR si ale minoritatilor nationale. continuă pe Adevărul

REPORTAJ Ce nu s-a vazut la votarea Codului Penal. Dragnea, salvat de voturile UDMR VIDEO

Modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul penal si adoptate de Parlament il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de grijile penale. Cifrele au aratat ca PSD nu mai are majoritate la Camera Deputatilor, dar s-a bazat pe voturile UDMR si ale minoritatilor nationale.

Zi decisiva in Parlament. PSD voteaza modificarea Codului penal. Dragnea, favorizat. UDMR si minoritatile nationale vor fi decisive pentru coalitia PSD-ALDE

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, va vota azi modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul penal si la Codul de procedura penala. Unele articole schimbate de PSD il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de dosarul angajatelor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Coalitia PSD-ALDE nu mai are majoritate la Camera Deputatilor, insa se bazeaza pe voturile UDMR si ale minoritatilor nationale.

Cateva concluzii dupa modificarea Codului penal. De ce Dragnea va fi mire, nu detinut

Cateva concluzii de la sedinta Parlamentului in care PSD a modificat Codul penal cu dedicatie pentru Liviu Dragnea.

Comisia Iordache, aviz pentru MODIFICAREA CODULUI PENAL: Presedintele e obligat sa promulge (VIDEO)

Comisia pentru modificarea Legilor justitiei, condusa de Florin Iordache, a aprobat, marti, proiectul de modificare a Codului Penal. Iordache a declarat ca niciun amendament al opozitiei nu a fost adoptat,.

Codul penal a fost adoptat cu scandal. UDMR, vot decisiv in favoarea PSD. PNL: Dragnea isi rezolva dosarul prin lege; PSD: Nu ne dati lectii. Halal juristi!

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a votat azi modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul penal si la Codul de procedura penala. Unele articole schimbate de PSD il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de dosarul angajatelor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Coalitia PSD-ALDE nu mai are majoritate la Camera Deputatilor, dar s-a bazat pe voturile UDMR si ale minoritatilor nationale.

Comisia Iordache se reuneste pentru modificarea Codului Penal

PSD renunta la modificarea din temelie a legislatiei penale si tinteste adoparea unei legi intr-o forma care ar ajunge sa-l avantajeze doar pe liderul partidului, Liviu Dragnea. Comisia Iordache se va reuni, marti, de la 14. 00, pentru a aduce schimbari la Codul Penal.

Scandal in Comisia Iordache, la dezbaterea pentru modificarea Codului Penal. Nu noi v-am injurat pe dumneavoastra

PSD renunta la modificarea din temelie a legislatiei penale si tinteste adoparea unei legi intr-o forma care ar ajunge sa-l avantajeze doar pe liderul partidului, Liviu Dragnea. Comisia Iordache se va reuni, marti, de la 14. 00, pentru a aduce schimbari la Codul Penal.

Procuror debusolat de modificarile aduse Codului Penal in Parlament: Infractorii care acum imi zambesc pe strada vor trece la nivelul urmator

Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti si fost prim-procuror al Parchetelor de pe langa Judecatoria Pitesti si Judecatoria Topoloveni, a postat pe contul de Facebook un text legat de modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul Penal si Codul de procedura penala in Parlament in ziua de miercuri, 24 aprilie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )