Libnet.ro
UNICEF

11:31

Reportaj la sediul OTV. Dan Diaconescu promite excursii gratuite la Vatican

Adevărul Adevărul,
Reportaj la sediul OTV. Dan Diaconescu promite excursii gratuite la Vatican

Dupa ce CNA-ul a hotarat sa intrerupa si emisia postului DDTV, cu care mai ramasese dupa pierderea OTV-ului, Dan Diaconescu a programat, miercuri seara, o conferinta de presa senzationala. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu a facut plangere penala impotriva presedintelui CNA.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a facut o plangere penala impotriva presedintelui CNA Laura Georgescu. La propunerea Laurei Georgescu, presedintele CNA, Consiliul a decis, in sedinta de marti, sa sesizeze Parchetul pentru ca OTV emite in Romania fara a avea licenta audiovizuala. Totodata, CNA a decis sa sesizeze Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii si societatea Digital Sky SRL, care ridica semnalul televiziunii DD TV la satelitul Eutelsat 16 grade Est, sa .

Documente CNA: Cum opereaza OTV-ul italian al lui Dan Diaconescu de la Vatican

OTV-ul italian al lui Dan Diaconescu este operat de firma OTV SRL, infiintata la Roma in aceasta vara si care ii are ca proprietari pe Diaconescu Cristian-Dan 95%) si fosta directoare OTV - Bucuresti, Voiculescu Diana 5%), potrivit unor date obtinute de CNA de la autoritatile italiene si prezentate, miercuri, presei de sefa CNA, Laura Georgescu. Sediul firmei OTV SRL - Roma este aceeasi cu domiciliul declarat al lui Dan Diaconescu si Diana Voiculescu din capitala italiana si se afla la aceeasi adresa cu sediul Romit TV, postul de televiziune care, saptamana trecuta, a retransmis in Italia prima emisie a noului OTV. CNA a pus la dispozitie jurnalistilor aceste date cu doar o ora inainte sa inceapa o conferinta de presa senzationala anuntata de Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu detine o autorizatie de difuzare de programe TV prin satelit din Italia: El a infiintat societatea OTV SRL, cu sediul in Roma

Dan Diaconescu a infiintat societatea OTV SRL, care are sediul in Roma si a fost inscrisa la Registrul Comertului din Italia, in data de 18 iulie 2013, informeaza CNA. Capitalul social al societatii OTV.

Dan Diaconescu cere demisia presedintei CNA: Emitem legal in strainatate, numai in Romania emitem legal

Inspectorii CNA au facut controale la sediul DDTV, post detinut de Dan Diaconescu si au gasit nereguli. Este vorba de retransmiterea emisiunii lui Dan Disconescu de pe OTV pe DDTV fara a notifica modificarea grilei.

Dan Diaconescu cere demisia presedintei CNA: Emitem legal in strainatate, numai in Romania emitem ilegal

Inspectorii CNA au facut controale la sediul DDTV, post detinut de Dan Diaconescu si au gasit nereguli. Este vorba de retransmiterea emisiunii lui Dan Disconescu de pe OTV pe DDTV fara a notifica modificarea grilei.

Dan Diaconescu prezinta licenta de emisie a postului OTV: Emitem de la Vatican, de aici. Ponta, te oftici?

Dan Diaconescu a prezentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, licenta de emisie a postului OTV, eliberata de Autoritatea in telecomunicatii din Italia. Licenta.

Dan Diaconescu: Am licenta pentru OTV. Nu am mintit nimic niciodata. Arhiepiscopia a bulversat opinia publica (VIDEO)

Dan Diaconescu sustine in continuare ca detine o licenta audiovizuala pentru postul OTV, care deja emite, conform acestuia, din Vatican. Nu am mintit nimic niciodata. Am sa emit un comunicat catre.

Dan Diaconescu detine o autorizatie de difuzare de programe TV prin satelit din Italia

Societatea OTV SRL, inregistrata de Dan Diaconescu in Italia, detine autorizatie de difuzare a unor programe de televiziune prin satelit eliberata de Autoritatea in telecomunicatii din Italia, potrivit informatiilor furnizate, miercuri, de Consiliul National al Audiovizualului CNA) din Romania.

Presedintele CNA, catre Dan Diaconescu: Sunteti cel mai talentat impostor

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), i-a spus lui Dan Diaconescu ca este cel mai talentat impostor. Georgescu a precizat totodata ca Diaconescu nu detine o licenta audiovizuala in Italia, asa cum.

Dan Diaconescu a depus o plangere penala impotriva sefei CNA

Dan Diaconescu a anuntat, joi, ca a depus o plangere penala impotriva sefei CNA,Laura Georgescu. A inchis o televiziune DDTV, alataieri, neavand o baza legala. Suspendarea emisiei unei televiziuni,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )