Libnet.ro
UNICEF

05:30

Reportaj SOCANT care arata realitatea cruda din Romania. De necrezut...

Antena3 Antena3,
Reportaj SOCANT care arata realitatea cruda din Romania. De necrezut...

Sa ai o boala psihica, in Romania, e o pedeapsa dubla. Nu te chinuie doar boala, dar si un sistem indiferent care transforma pacientii in brute. La spitalul de psihiatrie de la Balaceanca, bolnavii stau ore. continuă pe Antena3

Politistii din Romania au arestat masina Google.

Masina Google, care realizeaza fotografiile pentru aplicatia Google Maps a avut o patanie in Romania, cel putin asa sugereaza o fotografie postata pe site-ul 9gag. com. Concret, roata masinii a fost blocata, deoarece vehiculul era parcat intr-un loc interzis, scrie Realitatea. net. Autoturismul, parcat in fata unei cladiri, a intrat imediat in vizorul politistilor din Romania. Potrivit 9gag. com, masina a fost arestata pe o strada destul de circulata. E neclar cand a fost realizata fotografia, .

Amnesty International: O tabara cu 150 de romi din Romania, evacuata luni dimineata ...

O tabara de romi romani din comuna Noisy-le-Grand de langa Paris, unde locuiau 150 de persoane, printre care 60 de copii, a fost evacuata, iar baracile au fost demolate, luni dimineata, informeaza un comunicat Amnesty International citat de Mediafax. Cei 150 de romi din Romania locuiau in aceasta tabara de doi ani, insa in aprilie anul acesta un tribunal din orasul Bobigny, aflat in apropiere, in departamentul Seine-Saint-Denis, a hotarat ca acestia sa fie evacuati, din cauza conditiilor .

Adelina si Cristi Chivu se muta in cea mai scumpa vila din Romania

Cristian Chivu a cumparat cea mai scumpa vila din Romania. Pentru proprietatea din Corbeanca, de langa Bucuresti, fotbalistul a platit 4 milioane de euro, cu 2,5 milioane mai putin decat cerea proprietarul. Continue reading .

Coalitia Antidiscriminare din Romania i-a semnalat premierului Ponta ca presedintele CNCD a fost victima unui atac. Politia Capitalei precizeaza ca Asztalos nu a depus plangere

Un grup de ONG-uri reunite sub emblema Coalitiei Antidiscriminare din Romania i-a semnalat, sambata, premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, ca presedintele Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), Csaba Asztalos, a fost atacat stradal, miercuri, in centrul Capitalei, de patru persoane, semnatarii cerand garantarea integritatii fizice a acestuia, inceperea unei anchete si condamnarea publica a actului de intimidare, informeaza Mediafax.

Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

Parcul eolian din Romania este cel mai mare din Europa, cu o capacitate record de 540 MW, dupa ce o noua turbina eoliana a fosta conectata joi la retea, potrivit unui comunicat de presa al grupului de utilitati ceh CEZ difuzat de CTK, informeaza Agerpres. Parcul eolian este cel mai mare proiect din lume, in afara de cel din SUA, a declarat CEO-ul grupului de utilitati ceh CEZ, Daniel Benes. Grupul CEZ a cumparat in 2008 proiectul pentru construirea parcului eolian de la Fantanele-Cogealac, .

Legea din Romania, manjita de coruptie, abuzuri si violenta. Un reportaj cutremurator despre oamenii in uniforma

Camatarie, dosare masluite, coruptie, abuzuri, violenta. Suna ca rechizitoriul unui infractor periculos, insa vorbim despre oameni in uniforma. in Romania exista zone in care politistii starnesc.

Raportul TOP SECRET care arata costul urias al MUSAMALIZARII informatiilor. Cati bani dau americanii pentru secretele lor

Balanta s-a schimbat radical in ultimul deceniu, fapt ce arata ca lumea porneste intr-o noua directie. Sunt mult mai multe lucruri de acoperit, iar pentru asta, tacerea trebuie cumparata. Raportul anual al.

Studiul care arata de unde ar putea sa provina o parte din apa de pe Luna

Un studiu publicat recent releva faptul ca o parte din apa descoperita pe Luna ar putea sa provina de pe Soare, mai exact din vanturile solare care ar fi depus atomi de hidrogen pe suprafata lunara, informeaza.

Locul din Romania in care ai putea fi strivit in orice moment de bucati imense de piatra

Traficul pe Transfagarasan este ingreunat din cauza pietrelor, crengilor si aluviunuilor aduse pe carosabil de ploile din ultimele zile. intre uzina de apa si Barajul Vidraru se merge alternativ, pe un singur.

Cel mai mare spital pentru copii din Romania, Grigore Alexandrescu, in COLAPS. ...

Ordonanta de urgenta care prevede ca ordonatorii de credite pot face noi angajamente legale, in limita prevederilor bugetare aprobate, numai dupa plata datoriilor, va fi analizata de MS, dupa ce spitalele au anuntat blocarea activitatii, deficitul in sistem fiind de 700 de milioane de lei, scrie Mediafax. Guvernul a emis, in 1 septembrie, Ordonanta de urgenta nr. 47 pentru modificarea si completarea unor acte normative si reglementarea unor masuri fiscal-bugetare, publicata in Monitorul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )