Libnet.ro
UNICEF

21:30

REPORTAJ Vampirii hollywoodieni, adorati de romani: Johnny Depp a fost celebrat de ziua lui, iar Joe Perry a facut chitara tandari FOTO

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Vampirii hollywoodieni, adorati de romani: Johnny Depp a fost celebrat de ziua lui, iar Joe Perry a facut chitara tandari FOTO

Show-ul oferit de supergrupul The Hollywood Vampires a intrecut orice asteptari. Asta ar spune oricare dintre cei prezenti luni seara in parcarea de la Romexpo. Publicul extaziat de prezenta lui Johnny Depp, vocea si sarmul lui Alice Cooper si chitara incinsa a lui Joe Perry a exclamat la unison la sfarsitul concertului: Extraordinar!. continuă pe Adevărul

Johnny Depp, petrecere in stil romanesc la Castelul Bran

Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry au decis sa profite de faptul ca au ajuns in Romania, motiv pentru care au fost la Castelul Bran. Acestia vor sustine un concert in Capitala, la Romexpo,.

Johnny Depp a petrecut in Capitala inaintea show-ului pe care urmeaza sa il sustina cu trupa The Hollywood Vampires (VIDEO)

Johnny Depp, petrecere in Capitala, inaintea show-ului pe care il va sustine alaturi de trupa sa, The Hollywood Vampires, la Romexpo. Celebrul actor a fost dus in centru istoric de stafful.

Johnny Depp a sosit in Romania! Iata primele imagini!

Johnny Depp a sosit pentru prima data in Romania. Actorul american a ajuns in tara noastra alaturi de formatia alaturi de care canta, Hollywood Vampires, din care fac parte celebrii Alice Cooper, Joe Perry, Robert DeLeo si Matt Sorum. Iata primele imagini.

Revista People scrie ca Johnny Depp si-a acceptat inima gypsy in Romania: artistul a petrecut alaturi de muzicienii din Clejani

Revista americana People a publicat un articol in care afirma ca actorul si chitaristul american Johnny Depp si-a acceptat inima gypsy, facand referire la faptul ca starul a petrecut alaturi de familia din Clejani cu ocazia vizitei in Romania.

Johnny Depp transmite un mesaj video romanilor

Mai sunt doar cateva zile pana cand Hollywood Vampires aka Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, acompaniati de Robert DeLeo Matt Sorum vor sustine pe scena de la Romexpo un show unic, in pur stil american.

VIDEO Johnny Depp transmite un mesaj video romanilor

Cel mai asteptat concert al verii se apropie cu pasi repezi. Mai sunt doar cateva zile pana cand Hollywood Vampires aka Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, acompaniati de Robert DeLeo Matt Sorum vor lua cu asalt scena de la Romexpo pentru un show unic, un party in pur stil american.

Mesajul lui Johnny Depp pentru fanii din Romania, inainte de concertul The Hollywood Vampires VIDEO

Dupa ce colegii sai de trupa, Alice Cooper si Joe Perry, au transmis in cateva randuri mesaje fanilor din Romania, a venit randul superstarului Johnny Depp sa le adreseze cateva cuvinte celor care vor fi prezenti la concertul The Hollywood Vampires de luni.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )