Libnet.ro
UNICEF

15:45

REPREZENTANTII ELCEN: Gabriela Firea minte si dezinformeaza cu privire la furnizarea apei calde in Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REPREZENTANTII ELCEN: Gabriela Firea minte si dezinformeaza cu privire la furnizarea apei calde in Capitala

Gabriela Firea dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau, sustin reprezentantii Elcen, intr-un comunicat transmis. continuă pe Ziarul Bursa

ELCEN, reactie foarte dura in razboiul apei calde: Gabriela Firea minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti

Reprezentantii producatorului de energie termica ELCEN considera ca primarul general inca in functie, Gabriela Firea, dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau. Potrivit unui comunicat ELCEN, Gabriela Firea a afirmat in mod mincinos si cu vadita rea-intentie faptul ca Toata perioada de campanie si precampanie s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, ca sa fie ostila fata de mine populatia, desi agentul termic este produs de catre CET-uri, care apartin de Guvern.

ELCEN o acuza pe Gabriela Firea de minciuni

ELCEN: ,, Firea dezinformeaza si minte in continuare pentru a ascunde neputinta de a gestiona termof.

Gabriela Firea raspunde acuzatiilor ELCEN: Devine evident ca Guvernul PNL a folosit compania in confruntarea politica

Dupa ce Gabriela Firea a fost acuzata ca minte si dezinformeaza de catre reprezentantii ELCEN, aceasta a transmis un comunicat in care spune ca devine evident pentru toata lumea ca Guvernul PNL a folosit aceasta companie in confruntarea politica.

ELCEN raspunde in criza apei calde din Bucuresti si da vina pe Gabriela Firea: Se datoreaza dezinteresului

Lovitura grea pentru fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea. Dupa ce aceasta a acuzat ca, in timpul campaniei, s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, pentru ca populatia sa fie ostila fata de domnia sa, ELCEN riposteaza si o acuza ca dezinformeaza si minte pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau.

Gabriela Firea acuza ELCEN de partizanat politic

Primarul general in functie, Gabriela Firea, acuza ELCEN de partizanat politic si de faptul ca ar fi actionat pentru a-l favoriza pe candidatul PNL la Primaria Capitalei.

GABRIELA FIREA, MESAJ PENTRU NICUSOR DAN: imi doresc sa aiba un mandat de succes

Primarul in functie, Gabriela Firea, a ransmis, astazi, ca-i direste un mandat de succes lui Nicusor dan, intrucat succesul unui primar inseamna reusite si pentru cetateni.

Gabriela Firea: Asteptam sa vedem ce rezolutii vor mai da reprezentantii BEM si BEC. Ulterior suntem nevoiti sa ne adresam Parchetului

Gabriela Firea a anuntat ca intentioneaza sa se adreseze Parchetului, pentru ca este clar ca alegerile locale din Bucuresti nu au fost corecte si legale, fiind si probe in acest sens. Eu am spus ca aceste alegeri daca vor fi castigate nu vor fi prin cinste, corectitudine si prin valoarea candidatilor, ci prin foarte multa manipulare si posibil prin frauda, a adaugat primarul general in functie.

Gabriela Firea continua razboiul cu Nicusor Dan. E halucinant ce a spus acum

Gabriela Firea s-a recunoscut infranta, spune ca nu mai are ce face, dar tot sustine ca a fost furata in lupta cu Nicusor Dan. Gabriela Firea spune ca au despartit-o doar 30000 de voturi pentru a-si putea continua proiectele de la primaria Capitalei. Gabriela Firea sustine in continuare ca a fost furata. E halucinant ce .

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Gabriela Firea, despre controlul de la Primaria Capitalei: S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ

Primarul general in functie, Gabriela Firea, sustine ca echipa de control de la Ministrul Finantelor nu a gasit nimic in neregula la Primaria Capitalei si a plecat cum a venit. S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ, afirma Firea, care anunta ca a pregatit deja plangeri entru abuz in serviciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )