Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce le reproseaza Zgonea colegilor de la Camera Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Ce le reproseaza Zgonea colegilor de la Camera Deputatilor

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a raspuns criticilor privind noul program de lucru si a spus ca deputatii sunt nemultumiti ca lucreaza trei zile pe saptamana aratand ca poate alesii ar dori sa nu mai vina deloc, sa aprobe poriectele de lege de acasa din fata calculatoruliu si sa primeasca salariul pe card. continuă pe România Liberă

Camera Deputatilor a adoptat, pe articole, proiectul de modificare a Codului Silvic

Camera Deputatilor a adoptat pe articole, azi, proiectul de modificare a Codului Silvic initiat de mai multi parlamentari PSD, reprezentantii PNL criticand prevederile acestui proiect, votul final urmand a fi dat saptamana viitoare, in sedinta de plen, potrivit surselor din presa.

Camera Deputatilor a adoptat, pe articole, proiectul de modificare a Codului Silvic

Camera Deputatilor a adoptat pe articole, miercuri, proiectul de modificare a Codului Silvic initiat de mai multi parlamentari PSD, reprezentantii PNL criticand prevederile acestui proiect, votul final urmand a fi dat saptamana viitoare, in sedinta de plen.

Camera Deputatilor: Alesii locali care au migrat de la un partid la altul nu-si pierd mandatele

Alesii locali care au migrat de la un partid la altul, in baza ordonantei 55, nu isi vor pierde mandatele. Comisiile Juridica si de Administratie din Camera Deputatilor au adoptat, marti, cu 19 voturi.

Oprisan i-a cerut DEMISIA lui Zgonea din functia de presedinte al Camerei

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan i-a cerut, miercuri, in BPN, demisia lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ca urmare a adoptarii in Comisia de Cod electoral a votului .

Camera Deputatilor, informata despre o sesizare depusa la ANI privind peste 40 de deputati care s-ar afla in conflict de interese

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a fost informat, miercuri, despre faptul ca Agentia Nationala de Integritate a fost sesizata de un grup de oameni de bine despre faptul ca patruzeci de deputati ar fi fost in conflict de munca in perioada 2008-2012, a explicat secretarul Camerei, Niculae Mircovici. A fost data Secretarului General pentru corespondenta intrucat Biroul Permanent nu are niciun fel de atributie. Cum primiti dumneavoastra presa, o sesizare, asa a primit si ANI o sesizare de la un grup de oameni de bine, e o sesizare nesemnata, dar ANI este cea care procedeaza la verificare, a explicat Mircovici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )