Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova, ARSA la BUZUNAR din cauza invalidarii alegerilor de la Chisinau: Comisia Europeana a REFUZAT sa acorde prima transa de BANI

B1 B1,
Republica Moldova, ARSA la BUZUNAR din cauza invalidarii alegerilor de la Chisinau: Comisia Europeana a REFUZAT sa acorde prima transa de BANI

Invalidarea alegerilor pentru Primaria Chisinaului costa scump, la propriu, Republica Moldova. Comisia Europeana a confirmat oficial ca acordarea primei transe din asistenta macrofinanciara in valoare de 100 m. continuă pe B1

FMI a aprobat o noua transa de finantare pentru Republica Moldova

Republica Moldova va primi cea de-a treia transa de aproape 34 de milioane de dolari din partea Fondului Monetar International. Decizia a fost aprobata, vineri seara, 29 iunie, de catre Consiliul de directori executivi al FMI. 22,5 milioane de dolari se afla deja in conturile Bancii Nationale a Moldovei. inca 11,25 milioane de dolari vor ajunge in Republica Moldova saptamana viitoare, transmite IPN.

Decizie SOCANTA a lui Vladimir Putin: Cine este noul ambasador rus in Republica Moldova (FOTO)

Oleg Vasnetov a fost numit noul ambasador al Federatiei Ruse in Republica Moldova, potrivit unui decret semnat de Vladimir Putin. Astfel, se vehiculeaza ca schimbarea fostului ambasador a fost una planificata,.

Traficul rutier, n continuare oprit din cauza inundatiilor pe patru drumuri nationale din trei judete; pe alte sase artere nationale se circula ngreunat

Circulatia rutiera este in continuare oprita sambata dupa-amiaza, din cauza inundatiilor, pe patru dumuri nationale din judetele Neamt, Vrancea si Harghita, iar pe alte sase artere nationale traficul este ingreunat din cauza apei si a aluviunilor depuse pe sosea, anunta Infotrafic.

Trafic feroviar blocat in judetul Valcea, din cauza unui TIR care s-a rasturnat pe calea ferata

Traficul feroviar este blocat marti dimineata in zona Caineni, din judetul Valcea, din cauza unui TIR care s-a rasturnat pe calea ferata. Tirul se deplasa dinspre Sibiu spre Ramnicu Valcea, iar pe raza.

Panica la 10.000 de metri altitudine! Un avion a aterizat fortat din cauza decompresiei cabinei pilotilor

Panica la bordul unui avion care zbura de la Moscova spre Khujand Tadjikistan). Aeronava a aterizat fortat pe aeroportul Domodedovo, din cauza decompresiei cabinei pilotilor in timpul zborului,potrivit.

Cinci drumuri nationale ramn blocate din cauza inundatiilor. Trafic feroviar afectat n trei judete

Cinci tronsoane de drumuri nationale din judetele Covasna, Harghita, Neamt, Suceava si Valcea mai sunt blocate luni dimineata din cauza inundatiilor. Traficul feroviar este afectat in judetele Brasov, Teleorman si Valcea.

Situatia drumurilor inchise din cauza inundatiilor

Circulatia rutiera este inchisa duminica seara pe patru sectoare de drumuri nationale, din cauza fenomenelor meteorologice extreme, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii.

Le Monde: Chris Froome, interzis la Turul Frantei din cauza procedurilor antidoping deschise mpotriva lui

Cotidianul Le Monde a anuntat ca organizatorii Turului Frantei i-au interzis ciclistului echipei Sky Christopher Froome sa ia startul la editia care va incepe la 7 iulie, din cauza procedurilor antidoping deschise impotriva lui.

Situatia drumurilor inchise din cauza inundatiilor

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei.

Zeci de drumuri blocate din cauza inundatiilor, in Neamt, Vrancea si Bacau

Zeci de drumuri din judetele Neamt, Vrancea si Bacau au fost blocate din cauza ploilor torentiale cazute in ultimele 24 de ore, zonele respective fiind sub avertizare meteo de tip Cod.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )