Libnet.ro
UNICEF

15:45

in Republica Moldova va fi creat Institutul Diplomatic

Adevărul Adevărul,
in Republica Moldova va fi creat Institutul Diplomatic

Crearea Institutului Diplomatic ne va permite asigurarea cu cadre de o inalta pregatire atat a serviciul diplomatic, cat si altor autoritati ale administratiei publice centrale. Va deschide noi oportunitati de reprezentare a Republicii Moldova in cadrul unor forumuri internationale specializate. Declaratia a fost facuta de Ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, in contextul deciziei Guvernului privind crearea Institutului Diplomatic. continuă pe Adevărul

Petras Austrevi269;ius: Respingem ideea ca am fi incercat sa intervenim in deciziile instantelor din Republica Moldova

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Austrevi269;ius,spune ca atat el cat si multi colegi de ai sai au fost foarte dezamagiti de comentariile pe care le-au auzit de la Chisinau, in special de la reprezentantii coalitiei de guvernare, privitoare la rezolutia si dezbaterile din Parlamentul European PE) de joia trecuta, 5 iulie.

Adevarul despre Republica Moldova. Adevarul meu

La cateva saptamani dupa ce m-am intors din Republica Moldova, unde am fost sa dau o mana de ajutor in lupta moldovenilor pentru libertate si democratie, am primit de la cineva de acolo un mesaj intristator.

Adevarul Live, ora 20.00. Iurie Leanca, despre decizia UE de a suspenda finantarile pentru Republica Moldova

Vicepremierul pentru Integrare Europeana, Iurie Leanca, este invitatul de luni, 9 iulie, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Tema discutiei tine de decizia UE de a suspenda finantarile pentru Republica Moldova, din cauza invalidarii mandatului primarului ales al Chisinaului.

Avocat: Carina Turcan este acuzata ca a spionat pentru Republica Moldova

Carina Turcan este acuzata pentru spionaj in favoarea Republicii Moldova, nu a Romaniei, asa cum a vehiculat presa rusa. Informatia provine de la avocatul ei, Ivan Pavlov.

NATO, ULTIMATUM pentru RUSIA: Sa isi retraga fortele militare din Republica Moldova, stationate ILEGAL!

Premiera istorica la un summit NATO. Tarile Aliantei Nord-Atlantice au solicitat miercuri, la Bruxelles, retragerea fortelor militare pe care Rusia le-a stationat ilegal pe teritoriile Republicii Moldova,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )