Libnet.ro
UNICEF

00:06

Republica Moldova: Un fost deputat a fost condamnat la 18 ani de inchisoare (VIDEO)

B1 B1,
Republica Moldova: Un fost deputat a fost condamnat la 18 ani de inchisoare (VIDEO)

Fostul deputat si om de afaceri moldovean Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de inchisoare de catre magistratii Judecatoriei Buiucani din Chisinau, intr-un dosar de escrocherie si spalare de. continuă pe B1

Veaceslav Platon, condamnat la 18 ani de inchisoare

Omul de afaceri si fostul deputat in Parlamentul Republicii Moldova Veaceslav Platon a fost condamnat joi, 20 aprilie, la 18 ani de inchisoare, asta desi procurorii au cerut o pedeapsa de 23 de ani de privare de libertate.

Fostul deputat Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de inchisoare in dosarul fraudei bancare de un miliard de dolari din Republica Moldova

Un tribunal din Republica Moldova l-a condamnat, joi, pe omul de afaceri si fostul deputat Veaceslav Platon la 18 ani de inchisoare cu executare in dosarul fraudei de un miliard de dolari.

Procurorii cer 23 de ani de inchisoare pentru Veaceslav Platon

Procurorii solicita 23 de ani de inchisoare pentru omul de afaceri, fostul deputat in Parlamentul Republicii Moldova, Veaceslav Platon, scrie realitatea. md. Acesta este invinuit de escrocherie si spalare de bani, care a condus la prejudicierea Bancii de Economii in proportii deosebit de mari.

Gheorghe Stefan, celebrul Pinalti, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul privind finantarea PDL

Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul privind finantarea ilegala a PDL. Decizia judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti.

FOTO Republica Moldova, acoperita cu zapada in toiul primaverii

Cu toate ca meteorologii au prognozat pentru aceste zile ploi puternice si lapovita, anuntand si Cod Galben de ingheturi in perioada 18-24 aprilie, nu multi au crezut ca zapada poate cadea in toiul primaverii peste Republica Moldova ca in plina iarna.

O tanara violonista din Republica Moldova, revelatia unui festival muzical organizat in Aix-en-Provence

Alexandra Conunova, o tanara violonista din Republica Moldova, a fost revelatia editiei din 2017 a Festival de Paques, un prestigios eveniment muzical organizat in orasul francez Aix-en-Provence, informeaza Le Figaro, citat de News. ro.

USR propune modificarea Legii cetateniei romane, pentru a ajuta tinerii din Republica Moldova

Partidul Uniunea Salvati Romania propune modificarea si completarea Legii cetateniei romane pentru a ajuta tinerii din Republica Moldova care au dobandit cetatenia romana odata cu parintii lor, dar au probleme cu reinnoirea documentelor de identitate romanesti, se arata intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana avertizeaza Republica Moldova ca trebuie sa-si respecte obligatiile

Comisia Europeana avertizeaza Republica Moldova ca trebuie sa-si respecte obligatiile ce decurg din Acordul de liber schimb incheiat cu blocul comunitar.

Bistrita: Patru tineri au murit dupa ce soferul de 18 ani al unui BMW inmatriculat in Italia a intrat intr-un stalp de electricitate

Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, transmite News. ro.

Politia Romana: Autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat pentru 18 zile in vederea extradarii

Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat in Serbia, pentru o perioada de 18 zile, incepand cu data de 14 aprilie, in vederea extradarii, potrivit News. ro. Politia Romana a precizat, luni, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii. Curtea Suprema din Serbia a decis plasarea in arest a lui Sebastian Ghita pentru doua luni, in vederea extradarii, anuntase vineri Agentia de presa Tanjug.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )