Libnet.ro
UNICEF

12:45

Republica Moldova de la Plahotniuc la Dodon. De ce ar juca Kremlinul pe mana tandemului Maia Sandu-Andrei Nastase?

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova de la Plahotniuc la Dodon. De ce ar juca Kremlinul pe mana tandemului Maia Sandu-Andrei Nastase?

Dupa o saptamana dificila in Republica Moldova in care am avut doua guverne, doi premieri si o serie de decizii alambicate, care au demonstrat inca odata fragilitatea statului frate dintre Prut si Nistru, oligarhul Vladimir Plahotniuc si PDM au facut un pas inapoi, lasand fraiele guvernarii unei coalitii pestrite formate din Blocul ACUM -PSRM. continuă pe Adevărul

Republica Moldova: Igor Dodon si Maia Sandu cheama cetatenii la un miting pasnic pentru sustinerea noii guvernari

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, si presedintele Igor Dodon cheama oamenii la un miting pasnic pentru sustinerea noii guvernari. Marsul va avea loc in aceasta duminica, la ora 11:00, in fata Parlamentului, relateaza presa din Moldova.

Dodon spune niciun fel de federalizare nu va fi in Republica Moldova, desi lui Plahotniuc ii promitea contrariul in schimbul unei aliante PSRM-PDM

Igor Dodon declara ca niciun fel de federalizare nu va exista in Moldova, asta desi, intr-un material video publicat de PublikaTV, presedintele ii propune lui Vlad Plahotniuc federalizarea Moldovei in schimbul unei coalitii PSRM-PDM. Potrivit lui, nu este real acest lucru. Seful statului spune ca acest lucru nu este decis de catre politicieni, dar de catre popor, transmite IPN.

VIDEO Criza politica din Republica Moldova: Plahotniuc renunta la putere. Guvernul condus de Filip demisioneaza Dodon: E o victorie, dar nu e o victorie finala Maia Sandu: Actiunile lui Plahotniuc nu vor ramane nepedepsite

Partidul Democrat din Republica Moldova, condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc, a decis sa cedeze puterea Guvernului investit de majoritatea ACUM - PSRM si condus de Maia Sandu. Reprezentantii Partidului Democrat au anuntat vineri seara retragerea de la guvernare, prin demisia ministrilor Cabinetului condus de Pavel Filip, anunta Unimedia. Este o victorie, dar nu este o victorie finala si nu trebuie sa ne linisteasca, a declarat Igor Dodon, la scurt timp de la anuntul PDM. Actiunile abuzive dictate de Plahotniuc nu vor ramane nepedepsite, a afirmat, la randul sau, Maia Sandu. Cum s-a implicat Romania in criza din Republica Moldova. intalnirile pe care le-a avut trimisul lui Iohannis la Chisinau, chiar in ziua in care Plahotniuc la renuntat la putere .

Democratii lui Plahotniuc, scrisoare catre toate ambasadele din Republica Moldova: Guvernul Filip este unicul legitim Dodon este vasalul Rusiei, fiind dependent financiar de Moscova

Partidul Democrat din Republica Moldova, formatiunea controlata de Vladimir Plahotniuc, le-a expediat ambasadelor acreditate la Chisinau o scrisoare, prin care le informeaza ca Guvernul Filip este unicul.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu desre riscul ca acesta sa fuga din tara

PDM a anuntat oficial ca Vlad Plahotniuc a parasit, pentru un moment, Republica Moldova. Totul s-a petrecut in miez de noapte. Problemele pentru moldoveni sunt de departe de a-si gasi o rezolvare. Ce se petrece acum? Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova Aeroportul International din Chisinau este plin de agitatie. Anuntul de retragere a .

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova

Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a parasit Republica Moldova. intr-un comunicat de presa, se spune ca in legatura cu speculatiile aparute in presa despre asa-zisa.

Partidul oligarhului Plahotniuc se RETRAGE de la putere in Republica Moldova: Toti membrii Guvernului si-au anuntat demisia

Criza politica din Republica Moldova este pe punctul de a se rezolva. Oligarhul Vlad Plahotniuc a decis sa predea pasnic puterea, dupa ce toate marile puteri l-au somat sa renunte la guvernare. Dupa ce vineri.

UPDATE Partidul oligarhului Plahotniuc se RETRAGE de la putere in Republica Moldova. Maia Sandu:in sfarsit am castigat in fata raului (VIDEO)

Criza politica din Republica Moldova este pe punctul de a se rezolva. Oligarhul Vlad Plahotniuc a decis sa predea pasnic puterea, dupa ce toate marile puteri l-au somat sa renunte la guvernare. Dupa ce, vineri,.

Cum s-a implicat Romania in criza din Republica Moldova. intalnirile pe care le-a avut trimisul lui Iohannis la Chisinau, chiar in ziua in care Plahotniuc a renuntat la putere

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca ultimele evolutii politice de la Chisinau pot scoate Republica Moldova din criza si contribuie la o tranzitie pasnica a puterii.

Fuge Plahotniuc din Republica Moldova? (VIDEO)

Cinci avioane charter si-au luat zborul de pe Aeroportul Chisinau, dupa anuntul Partidului Democrat din Republica Moldova, de vineri, ca se retrage de la putere si ca membrii Guvernului Pavel Filip au renuntat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )