Libnet.ro
UNICEF

00:07

Republica Moldova ar putea renunta la achizitia de curent electric de la Centrala de la Cuciurgan

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova ar putea renunta la achizitia de curent electric de la Centrala de la Cuciurgan

Chestiunea privind semnarea unui acord de import a energiei electrice din Ucraina la un pret mai mic a fost discutat in timpul recentei vizite la Kiev a delegatiei guvernamentale, a declarat premierul Iurie Leanca, citat de agentia Moldpres. continuă pe Adevărul

John McCain: Rusia ar putea viza Republica Moldova

John McCain, senator american, membru al Partidului Republican, il compara pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul cancelar german nazist Adolf Hitler, avertizand ca Rusia ar putea invada estul Ucrainei si zone din Republica Moldova, potrivit presei internationale.

Junker: UE trebuie sa semneze rapid acordul cu Republica Moldova.

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Junker, candidatul PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene, potrivit Mediafax. UE ar trebuie sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a o lua inaintea presedintelui rus) Vladimir Putin, pentru a-l impiedica sa faca in R. Moldova ce a facut in .

Reportaj AFP: In Republica Moldova, saracia este principala grija si nu o posibila repetare a scenariului ucrainean

Republica Moldova, fosta republica sovietica care se confrunta cu o regiune separatista vorbitoare de limba rusa, este ingrijorata de o posibila repetare a scenariului ucrainean pe teritoriul sau, dar cetatenii moldoveni sunt in principal mai preocupati de posibila agravare a situatiei economice deja dezastruoase, conform AFP. Prinsa intre Romania, membra a Uniunii Europene la vest si Ucraina, Republica Moldova, o tara cu 3,5 milioane de locuitori, este cea mai saraca tara din Europa, avand un PIB pe cap de locuitor de 2. 037 dolari in 2012, potrivit Bancii Mondiale.

Reprezentantul Special al OSCE pentru reglementarea transnistreana vine in Republica Moldova

Reprezentantul Special al Presedintelui in exercitiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreana, Ambasadorul Radojko Bogojevic, vine astazi in Republica Moldova, unde va efectua o vizita la Chisinau si Tiraspol.

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut lui Vladimir Putin sa nu destabilizeze situatia din Republica Moldova

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut presedinteului rus Vladimir Putin, intr-o discutie la telefon, sa nu incerce sa destabilizeze Republica Moldova, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, relateaza The Wall Street Journal, in editia online.

Europarlamentarul Monica Macovei: Republica Moldova trebuie sa semneze urgent Acordul de Asociere cu UE

Europarlamentarul Monica Macovei, co-presedinte al Comisiei parlamentare de cooperare UE-Republica Moldova, participa incepand de astazi, timp de trei zile, la Chisinau, la a 18-a reuniune a Comisiei.

Juncker: UE trebuie sa protejeze Republica Moldova de Rusia.

Candidatul PPE la sefia Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a aratat ca Uniunea Europeana nu trebuie sa permita ca Republica Moldova sa devina urmatoarea victima a Rusiei, dupa Ucraina,relateaza Welt am Sonntag, conform Agerpres. Citeste si: Comandant NATO: Suntem preocupati de riscul unei interventii militare ruse in Transnistria Fostul premier luxemburghez a declarat, duminica, publicatiei germane ca UE ar trebui sa semneze rapid un acord de asociere cu Republica Moldova, la fel cum .

VIDEO Kumm, Changing Skins, byron, Cuibul (Republica Moldova), Les Elephants Bizarres saptamana asta, in Colectiv

In noul stabiliment urban din Piata Bucur, in incinta fostei Fabrici Pioierul, week-end-ul 27-29 martie 2014 este dedicat rockului alternativ romanesc. Seara de joi este rezervata veteranilor de la Kumm, si simpaticilor rock'n'rolleri de la Changing Skins, vineri cei de la byron vor canta alaturi de formatia Cuibul Republica Moldova), iar sambata, entuziastii Les Elephants Bizarres isi vor lansa cel de-al doilea album din cariera - ZOOLOGIC.

Angela Merkel i-a cerut lui Vladimir Putin sa nu destabilizeze Republica Moldova

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, intr-o conversatie telefonica, sa nu incerce sa destabilizeze Republica Moldova, a anuntat luni un purtator de cuvant al Guvernului de la Berlin, citat de The Wall Street Journal.

Angela Merkel i-a cerut lui Vladimir Putin sa nu destabilizeze Republica Moldova

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut presedinteului rus Vladimir Putin, intr-o discutie la telefon, sa nu incerce sa destabilizeze Republica Moldova, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Guvernului de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )