Libnet.ro
UNICEF

00:06

Republica Moldova va trece la ora de iarna in noaptea de 26 spre 27 octombrie curent

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova va trece la ora de iarna in noaptea de 26 spre 27 octombrie curent

Pe data de 27 octombrie, ultima duminica a lunii octombrie, Republica Moldova va trece la ora de iarna, ca si in anii precedenti, prin transferul acelor ceasornicului cu o ora inapoi. Astfel, ora 4:00 a diminetii va deveni ora 3:00, se arata intr-un comunicat de presa emis de Guvern. continuă pe Adevărul

Romania trece la ora de iarna. De ce sunt atat de afectati depresivii de faptul ca dam ceasurile inapoi cu o ora

In Romania, trecerea la ora de iarna se face in ultimul weekend din luna octombrie, mai exact, duminica, 27 octombrie 2019, cand ora 04. 00 va deveni ora 03. Desi in Uniunea Europeana au existat discutii legate de acest lucru, Romania, alaturi de 74 de tari, va da ceasul inapoi cu o ora.

Povestea trista de viata a sopranei cu voce de aur de la metrou! Emily provine din Republica Moldova si a fost data spre adoptie la varsta de doi ani

Soprana cu voce de aur de la metroul din Los Angeles este originara din Republica Moldova. Provine dintr-o familie saraca ce a dat-o spre adoptie la doar doi ani. Dupa o casnicie trista alaturi de un barbat.

Ce spune prezidentiabilul UDMR despre Republica Moldova si ideea de Unire: Sentimental, inteleg. Dar de ce ar renunta Rep. Moldova la statalitate ca sa devina patru-cinci judete in estul Romaniei?

Republica Moldova trebuie sa vina spre Uniunea Europeana, asta ar trebui sa fie strategia Romaniei, a declarat Kelemen Hunor, prezidentiabilul UDMR, in cadrul unui interviu HotNews. ro. Eu cred ca soarta Romaniei si soarta Republicii Moldova, soarta comuna, este in Uniunea Europeana si nu prin unificare, a declarat Kelemen Hunor, adaugand ca orice astfel de discutie trebuie tratata si cu partenerii Romaniei pentru ca nimeni nu e pregatit de un conflict cu Rusia. Dinspre Rusia niciodata nu a venit spre noi nici libertate, nici prosperitate, nici securitate, a mai spus candidatul UDMR.

EXCLUSIV Alegerile locale din Republica Moldova. Mizele bataliei pentru Primaria Chisinau. Expert: Mentinerea Socialistilor pe pozitii de putere avantajeaza interesele Rusiei pe termen lung

EXCLUSIV Primul tur al alegerilor locale desfasurate duminica trecuta in Republica Moldova a scos in evidenta pozitionarea Socialistilor pe primul loc la nivel de municipii si raioane, cu 15 victorii, urmat .

EXCLUSIV Sorin Grindeanu, despre eliminarea tarifelor de roaming dintre Republica Moldova si Romania: Este plauzibila o astfel de masura in viitorul apropiat

EXCLUSIV Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, a precizat in exclusivitate pentru B1. ro ca in acest moment este plauzibila masura eliminarii tarifelor de roaming dintre Republica Moldova si Romania, in acest.

Kelemen Hunor: Dar de ce ar renunta Republica Moldova la statalitate ca sa devina patru-cinci judete in estul Romaniei?

Republica Moldova trebuie sa fie alaturi de Romania in Uniunea Europeana si nu unirea este solutia optima, sustine Kelemen Hunor. in cadrul unui interviu, candidatul UDMR la presedintie sustine ca nu vede.

Reprezentantii partidelor politice comenteaza rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova

Majoritatea formatiunilor politice nu sunt pe deplin multumite de rezultatul alegerilor locale care au avut loc pe 20 octombrie si fiecare dintre acestea au mari sperante de a-si imbunatati scorul dupa cel de-al doilea tur. Reprezentantii mai multor partide politice si-au impartasit opiniile despre primul tur in cadrul unei editii speciale la postul public Moldova 1, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )