Libnet.ro
UNICEF

16:15

Reprezentantii partidelor politice comenteaza rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Reprezentantii partidelor politice comenteaza rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova

Majoritatea formatiunilor politice nu sunt pe deplin multumite de rezultatul alegerilor locale care au avut loc pe 20 octombrie si fiecare dintre acestea au mari sperante de a-si imbunatati scorul dupa cel de-al doilea tur. Reprezentantii mai multor partide politice si-au impartasit opiniile despre primul tur in cadrul unei editii speciale la postul public Moldova 1, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Pe 3 noiembrie, turul doi al alegerilor locale din Moldova va fi organizat in 380 de localitati

Pe 3 noiembrie, turul doi al alegerilor locale generale va fi organizat in 380 de localitati din tara. Despre aceasta a anuntat la un briefing de presa presedintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, transmite IPN.

Prezenta scazuta la primul tur al alegerilor locale din Republica Moldova. Premierul Maia Sandu: Am o rugaminte pentru tine. Voteaza chiar daca te-ai saturat

Premierul Maia Sandu a lansat, duminica seara, un apel catre cetatenii Republicii Moldova, cerandu-le sa voteze, chiar daca s-au saturat, in conditiile in care, cel putin pana la aceasta ora,.

Ludovic Orban - discutii cu reprezentantii partidelor parlamentare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, se intalneste marti cu reprezentantii partidelor din Opozitie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Marti si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1985 seconds )