Libnet.ro
UNICEF

21:30

Republica Moldova vireaza inspre Moscova: Igor Dodon si Vladimir Putin au discutat despre imbunatatirea relatiilor (VIDEO)

B1 B1,
Republica Moldova vireaza inspre Moscova: Igor Dodon si Vladimir Putin au discutat despre imbunatatirea relatiilor (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a efectuat o vizita oficiala la Moscova cu ocazia careia a fost primit la Kremlin de catre presedintele Vladimir Putin. Aceasta vizita marcheaza oficializarea. continuă pe B1

Premierul Republicii Moldova RESPINGE cererea lui IGOR DODON de rechemare a ambasadorului moldovean din Romania

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a anuntat luni ca nu accepta solicitarea presedintelui Igor Dodon de rechemare a ambasadorului moldovean la Bucuresti, Mihai Gribincea, informeaza News. ro, citand.

Ion Ceban: Igor Dodon este oricand gata sa se prezinte pentru judecata politica in fata cetatenilor

Purtatorul de cuvant al presedintiei, Ion Ceban, a comentat luni, 16 ianuarie, anuntul liberalilor privind intentia de a organiza un referendum de demitere din functie a presedintelui Igor Dodon, din cauza ca seful statului ar fi incalcat Constitutia atunci cand l-a felicitat pe liderul sepratist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, cu victoria in alegeri.

Orientarea pro-Rusia a Republicii Moldovei devine oficiala: Igor Dodon merge la Moscova pentru intrevederi cu Vladimir Putin, Serghei Lavrov sau Patriarhul Kiril

Ceea ce multa lume anticipa odata cu alegerea socialistului Igor Dodon in functia de presedinte al Republicii Moldova, devine oficial. Republica Moldova vireaza de la directia pro-Occident si pro-Uniunea.

Vladimir Putin a vorbit despre federalizarea Republicii Moldova, in contextul vizitei lui Igor Dodon la Moscova: Sper sa revenim la acest plan nu doar cu vorbe, ci cu fapte

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, marti, intr-o conferinta de presa comuna cu omologul sau moldovean Igor Dodon, ca isi doreste ca cele doua tari sa ajunga la un compromis pentru solutionarea problemelor din Transnistria.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va merge, luni, la Moscova, unde se va intalni cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, incepe luni, la Moscova, prima sa vizita oficiala in strainatate, urmand sa aiba intalniri cu cu presedintele Vladimir Putin si cu presedintele Consiliului Federatiei Ruse, Valentina Matvienco.

Vladimir Putin, catre Igor Dodon: Moldova este un partener important al Rusiei in regiune

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a intalnit marti, 17 ianuarie, la Moscova, cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin s-a aratat optimist in privinta relansarii relatiilor moldo-ruse dupa vizita lui Igor Dodon.

Igor Dodon pleaca astazi intr-o vizita oficiala la Moscova. Principalele intrevederi vor fi cu Vladimir Putin si Dmitri Rogozin

Presedintele Igor Dodon pleaca luni, 16 ianuarie, intr-o vizita oficiala la Moscova, unde se va afla in perioada 16 - 18 ianuarie. Este prima vizita oficiala a sefului statului in strainatate. inca din campania electorala Dodon a promis ca prima vizita o va efectua in Rusia pentru a rezolva mai multe probleme stringente, precum ar fi cea legata de embargoul la exporturi impus Moldovei.

Igor Dodon, in cadrul vizitei la Moscova: Jumatate din teritoriul actual al Romaniei e moldovenesc. Daca Bucurestiul va declara ca trebuie lichidata statalitatea Republicii Moldova, vom riposta

Presedintele moldovean Igor Dodon a primit de la omologul sau rus, Vladimir Putin, o harta a Moldovei istorice, cea dupa Pacea de la Bucuresti din 1812. in acest context, liderul de la Chisinau a afirmat ca jumatate din teritoriul actual al Romaniei este moldovenesc .

Vladimir Putin, cadou INEDIT pentru Igor Dodon. Presedintele rus i-a oferit omologului sau HARTA Moldovei Mari

Igor Dodon a efectuat prima sa vizita oficiala in calitate de presedinte al Republicii Moldova. Acesta a mers la Moscova unde a avut o intrevedere cu Vladimir Putin. Liderul moldovean a primit un.

Oazu Nantoi: La Moscova vor fi facute declaratii populiste, care sa-l ajute pe Igor Dodon la parlamentare

Presedintii Vladimir Putin si Igor Dodon, probabil, vor pune la cale declaratii populiste care sa-l ajute pe presedintele Moldovei sa obtina mai multe voturi in cadrul alegerilor parlamentare. Aceasta parere a fost exprimata vicepresedintele Partidului Popular European, Oazu Nantoi, intr-un interviu acordat pentru Radio Europa Libera, citat de IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )