Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republicanii i-au cerut lui Donald Trump sa nu anuleze programul Daca pentru tinerii imigranti

Adevărul Adevărul,
Republicanii i-au cerut lui Donald Trump sa nu anuleze programul Daca pentru tinerii imigranti

Purtatorul de cuvant al Republicanilor, Paul Ryan, l-a cerut presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, sa nu abroge un program din era Obama care-i protejeaza pe imigrantii tineri fara acte, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

UPDATE Donald Trump vrea sa revoce programul care permite imigrantiilor minori care intra ilegal in SUA sa le fie amanata deportarea

Administratia lui Donald Trump analizeaza programul, din timpul mandatului lui Barrack Obama, care protejeaza imigrantii copii care intra ilegal pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, potrivit lui Tom Bossert, consilierul pe probleme de securitate al Casei Albe, noteaza Reuters.

Donald Trump vrea sa revoce programul care permite imigrantiilor minori care intra ilegal in SUA sa le fie amanata deportarea

Administratia lui Donald Trump analizeaza programul, din timpul mandatului lui Barrack Obama, care protejeaza imigrantii copii care intra ilegal pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, potrivit lui Tom Bossert, consilierul pe probleme de securitate al Casei Albe, noteaza Reuters.

Donald Trump, mesaj clar pentru Coreea de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a scris pe Twitter ca dialogul nu este raspunsul pentru a solutiona conflictul cu Coreea de Nord. in plus, presedintele american Donald Trump si premierul nipon Shinzo.

Presedintele Donald Trump vrea sa reformeze ONU

Preseditele american, Donald Trump intentioneaza sa organizeze o intrevedere cu liderii lumii pe 18 septembrie la New York unde ar urma sa discute problema reformarii ONU. Acestia se vor intalni daca vor conveni sa semneze o declaratie din zece puncte adresata secretarului general al ONU, Antonio Guterresh in legatura cu necesitatea realizarii unei reforme eficiente.

Donald Trump promite o donatie de un milion de dolari din banii sai pentru victimele uraganului Harvey

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a promis ca va face o donatie de un milion de dolari din banii sai pentru persoanele din Texas si Louisiana care au avut de suferit ca urmare a devastatorului uragan Harvey.

Donald Trump va dona un milion de dolari din contul personal pentru eforturile de reconstructie dupa Uraganul Harvey

Presedintele american Donald Trump va dona un milion de dolari pentru eforturile de reconstructie din Texas, stat distrus de Uraganul Harvey, conform purtatoarei de cuvant a Casei Albe, Sarah.

Incident la trecerea convoiului lui Donald Trump. Oamenii au fost uimiti cand au vazut ce se intampla cu masina presedintelui american - VIDEO

Pe retelele de socializare a aparut o filmare cu un incident neobisnuit la trecerea unui convoi al presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. in imagini se observa cum o masina a iesit cu.

Donald Trump afirma ca dialogul nu este raspunsul in fata amenintarii nord-coreene

Donald Trump a avertizat ca dialogul diplomatic cu Phenianul nu este raspunsul, in contextul in care tensiunile dintre cele doua tari escaladeaza din nou, ca urmare a ultimului test balistic intreprins de Coreea de Nord. James Mattis, secretarul apararii, insista insa ca Statele Unite nu au epuizat toate optiunile diplomatice.

Conditia impusa de Donald Trump sotiei sale, Melania. E revoltator

Exista un lucru revoltator pe care nimeni nu il stia despre relatia lui Donald Trump cu sotia lui. intr-un articol publicat de Vanity Fair sunt facute publice mai multe detalii neobisnuite ale.

Donald Trump: Discutiile nu reprezinta solutia in cazul Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a respins miercuri posibilitatea unor negocieri diplomatice cu Phenianul, spunand ca discutiile nu reprezinta solutia in cazul Coreei de Nord, la o zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )