Libnet.ro
UNICEF

13:15

Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Playtech Playtech,
Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Zece persoane au decedat in incendiul care a izbucnit sambata seara la sectia ATI din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Din primele evaluari ale pompierilor, prima ipoteza a cauzei incendiului este un scurtcircuit, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. S-a inceput ancheta. Despre evenimentul tragic a vorbit . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul.

Sotia eroului de la Piatra Neamt rupe tacerea. Ce i-a spus Catalin Denciu, dupa tragedie

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt a relatat dialogul cu sotul ei, inainte ca acesta sa fie transportat la spitalul din Iasi. Sotia medicului eroului de la Piatra Neamt, primul dialog cu sotul ei dupa incendiu: Era ingrozit de ceea ce a putut sa vada acolo, ingrozit Eu sunt bine, ceilalti ardeau, ardeau .

Doliu in lumea sportului, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Cine era, de fapt, una dintre victime

Mircea Covataru, un cunoscut antrenor de lupte din Piatra Neamt, se numara printre cele zece victime ale incendiului de la sectia ATI Piatra Neamt. Doliu in lumea sportului: antrenorul de lupte Covataru, printre victimele incendiului de la Piatra Neamt Zece pacienti care erau bolnavi de COVID-19 si erau intubati au decedat dupa un incendiu care .

Alexandru Rafila rupe tacerea despre vaccinul anti-COVID-19. Va fi sau nu obligatoriu pentru cetateni?

Alexandru Rafila a explicat in cursul serii de joi ce se va intampla cu vaccinul anti-COVID-19 atunci cand va sosi in Romania. Potrivit reprezentantului Romaniei la OMS, increderea in vaccin trebuie construita. Efectele vaccinului anti-COVID-19, necunoscute in acest moment Alexandru Rafila a fost invitat joi seara intr-o interventie la Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, .

Ciolacu anunta ca PSD suspenda orice actiune de campanie, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Marcel Ciolacu a anuntat duminica pe Facebook ca PSD va suspenda orice actiune de campanie, dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt in urma caruia 10 persoane au decedat. Toti decidentii politici au obligatia, in acest moment, sa se ocupe exclusiv de sanatatea oamenilor, nu de alegeri, a adaugat liderul social-democratilor.

Premierul Ludovic Orban si secretarul de stat Raed Arafat, sedinta de urgenta la Ministerul de Interne, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Ministerul de Interne a activat, sambata seara, o celula de criza la care participa premierul Ludovic Orban, dar si secretarul se stat in MAI, Raed Arafat. Sedinta are loc dupa incendiul tragic de la Piatra Ne.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa Ludovic Orban si Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban, alaturi de alti oficiali, se intrunesc sambata seara intr-o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in cadrul caruia si-au pierdut viata 10 persoane.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

Protest fulger in fata sediului M.A.I, dupa incendiul din sectia ATI COVID Piatra-Neamt: Asta este Guvernul? Asta este sistemul nostru politic?

Un protest fulger a avut loc, sambata seara, in fata Ministerului de Interne, dupa incendiul izbucnit in sectia ATI COVID Piatra-Neamt. Protestatarii acuza Guvernul de incompetenta.

Adrian Zuckerman transmite condoleante familiilor celor decedati in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt

Ambasadorul Zuckerman, in numele Presedintelui Trump si al poporului Statelor Unite, transmite sincere condoleante familiilor celor care au pierit in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt, transmie un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )