Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia eroului de la Piatra Neamt rupe tacerea. Ce i-a spus Catalin Denciu, dupa tragedie

Playtech Playtech,
Sotia eroului de la Piatra Neamt rupe tacerea. Ce i-a spus Catalin Denciu, dupa tragedie

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt a relatat dialogul cu sotul ei, inainte ca acesta sa fie transportat la spitalul din Iasi. Sotia medicului eroului de la Piatra Neamt, primul dialog cu sotul ei dupa incendiu: Era ingrozit de ceea ce a putut sa vada acolo, ingrozit Eu sunt bine, ceilalti ardeau, ardeau . continuă pe Playtech

Arafat, despre cauza decesului pacientilor de la Piatra Neamt: Este foarte greu de spus acum daca au murit din cauza arsurilor sau a fumului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat sambata noapte ca este foarte greu de precizat acum daca cei 10 pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au murit din cauza arsurilor sau a intoxicatiei cu fum.

Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Zece persoane au decedat in incendiul care a izbucnit sambata seara la sectia ATI din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Din primele evaluari ale pompierilor, prima ipoteza a cauzei incendiului este un scurtcircuit, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. S-a inceput ancheta. Despre evenimentul tragic a vorbit .

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt: Mi-a spus, inainte de a se sui in Ambulanta, ca el este bine, ceilalti au ars Era intr-o stare de agitatie, de oroare de ceea ce vazuse

Alina Denciu, sotia medicului Catalin Denciu, de la Spitalul din Piatra Neamt, care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari, a povestit la Digi24 ca, atunci cand au reusit sa vorbeasca la telefon, imediat dupa incendiul de la Terapie Intensiva, doctorul i-a spus ca el e bine, ceilalti au ars.

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt: A fost carnagiu acolo. Credeti-ma ca nu mai pot

Zece pacienti au murit in urma unui incendiu care a izbucnit sambata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Alte sapte persoane, inclusiv medicul Ioan Catalin Denciu, care a.

Gabriel Diaconu, dupa declaratia lui Tataru la tragedia din Piatra Neamt: Cum sa fim toti la fel de vinovati, domnule ministru al Sanatatii?

Medicul psihiatru Gabriel Diaconnu ii explica ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de ce nu toti romanii sunt vinovati de tragedia care a avut loc sambata-seara la sectia ATI a Spitalului Judetean de urgenta din Piatra Neamt, dupa ce Tataru a spus, raspunzand unei intrebari, ca toti trebuie sa ne simtim vinovati.

Mesajul Papei Francisc pentru victimele incendiului de la spitalul din Piatra Neamt:imi exprim apropierea si ma rog pentru ei

Papa Francisc a transmis, duminica, 15 noiembrie, un mesaj pentru familiile victimelor incendiului care a izbucnit la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Acesta a spus ca se roaga pentru cei care i-au pierdut pe cei dragi si pentru cei aflati in suferinta.

Alexandru Rafila rupe tacerea despre vaccinul anti-COVID-19. Va fi sau nu obligatoriu pentru cetateni?

Alexandru Rafila a explicat in cursul serii de joi ce se va intampla cu vaccinul anti-COVID-19 atunci cand va sosi in Romania. Potrivit reprezentantului Romaniei la OMS, increderea in vaccin trebuie construita. Efectele vaccinului anti-COVID-19, necunoscute in acest moment Alexandru Rafila a fost invitat joi seara intr-o interventie la Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, .

Doliu in lumea sportului, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Cine era, de fapt, una dintre victime

Mircea Covataru, un cunoscut antrenor de lupte din Piatra Neamt, se numara printre cele zece victime ale incendiului de la sectia ATI Piatra Neamt. Doliu in lumea sportului: antrenorul de lupte Covataru, printre victimele incendiului de la Piatra Neamt Zece pacienti care erau bolnavi de COVID-19 si erau intubati au decedat dupa un incendiu care .

Oamenii, ingroziti de tragedia de la ATI Piatra Neamt: Au murit cu zile, din cauza unor incapabili

Opinia publica este ingrozita de tragedia petrecuta la sectia de Anestezie Terapie Intensiva ATI) de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Oamenii remarca faptul ca persoanele care se aflau in sectia ATI, in seara de sambata, 14 noiembrie, au fost condamnati la moarte de doua ori.

Medicul erou va fi cetatean de onoare al municipiului Piatra Neamt

Medicul Catalin Denciu care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari va primi titlul de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt. Decizia va fi luata in sedinta extraordinara a Consiliului Local programata luni, scrie Mediafax. Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul orasului Piatra Neamt, Andrei Carabelea. El a convocat o sedinta extraordinara a legislativului local pentru a oferi sprijin financiar familiilor victimelor tragediei de la sectia ATI si pentru acordarea titlului de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt medicului Catalin Denciu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )