Libnet.ro
UNICEF

12:30

De ce respinge Iohannis varianta alegerilor anticipate. Ar fi trebuit sa ramanem pana in martie cu Guvernul Dancila

Adevărul Adevărul,
De ce respinge Iohannis varianta alegerilor anticipate. Ar fi trebuit sa ramanem pana in martie cu Guvernul Dancila

Presedintele Klaus Iohannis respinge varianta organizarii alegerilor anticipate, motivand ca Constitutia Romaniei este facut inhibe aceasta optiune prin conditii greu de indeplinit. Totodata, al doilea motiv este un drum catre alegerile anticipate ar insemna si ramanerea cu unui Guvern interimar Dancila pana dupa alegerile anticipate, adica undeva in primavara; lucru inacceptabil si de neimaginat, a explicat Iohannis. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: Sustinem varianta alegerilor anticipate. Suntem pregatiti sa preluam guvernarea de mult timp

Ludovic Orban, liderul PNL, a spus, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca PNL e pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii si ca sustine varianta alegerilor anticipate. Am.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor: Nu credem in varianta alegerilor anticipate. Ar arunca tara intr-o criza politica si financiara

Presedintele UDMR a declarat, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca nu crede in varianta alegerilor anticipate fiindca acest lucru ar baga tara intr-o criza politica si.

Iohannis: Sunt in favoarea alegerilor anticipate, dar dupa prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri ca este in favoarea alegerilor anticipate, dar numai du.

DAN BARNA: Am luat foarte in serios mesajul presedintelui de sustinere a alegerilor anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a luat foarte in serios mesajul presedintelui de sustinere a alegerilor anticipate, iar USR a prezentat Pactul pentru anticipate pe care l-a lansat in dezbatere publica.

SONDAJ. Sunteti de acord cu alegerile anticipate?

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, la Palatul Cotroceni, prima runda de consultari cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru, in urma.

Au inceput consultarile la Palatul Cotroceni. Liderii PNL, fata in fata cu Klaus Iohannis. Ludovic Orban: Sustinem varianta alegerilor anticipate

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, la Palatul Cotroceni, prima runda de consultari cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de.

Iohannis cheama maine partidele la Cotroceni: Avem nevoie rapida de un guvern. Cea mai buna solutie ar fi anticipatele

Presedintele Klaus Iohannis a convocat vineri partidele la consultari, astfel incat sa propuna cat mai repede un premier dupa ce Guvernul Dancila a cazut prin motiune de cenzura. Seful statului ia in calcul si varianta alegerilor anticipate.

SONDAJ Vi se pare fezabila optiunea alegerilor anticipate?

Presedintele Iohannis incepe vineri consultari cu partidele, pentru formarea unui nou executiv, dupa demiterea guvernului Dancila. USR preseaza pentru alegeri anticipate, optiune care, desi prezinta neajunsuri, tinde sa castige in greutate si la PNL, dar si in terte grupari. Sondaj HotNews. ro: Vi se pare fezabila optiunea anticipatelor?.

Tomac: Suntem categoric impotriva alegerilor anticipate

PMP nu agreeaza ideea organizarii de alegeri parlamentare anticipate, a declarat, joi, la RFI, lider.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )