Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: Sustinem varianta alegerilor anticipate. Suntem pregatiti sa preluam guvernarea de mult timp

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: Sustinem varianta alegerilor anticipate. Suntem pregatiti sa preluam guvernarea de mult timp

Ludovic Orban, liderul PNL, a spus, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca PNL e pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii si ca sustine varianta alegerilor anticipate. Am. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce s-a confirmat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a fost votata de Parlament.

Ludovic Orban (PNL): Realegerea lui Klaus Iohannis in fruntea tarii, singura garantie ca Romania isi poate reveni din dezastrul in care a fost aruncata de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni este singura garantie a faptului ca Romania va ramane puternic ancorata in.

Lovitura de proportii: Ludovic Orban a anuntat numele candidatului PNL la functia de premier

Cosmarul pe care il traieste Romania a incetat, a declarat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de Parlament. Cosmarul pe care il traieste Romania a.

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu .

Liderul UDMR, Kelemen Hunor: Nu credem in varianta alegerilor anticipate. Ar arunca tara intr-o criza politica si financiara

Presedintele UDMR a declarat, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca nu crede in varianta alegerilor anticipate fiindca acest lucru ar baga tara intr-o criza politica si.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

UDMR respinge anticipatele si il sustine, ca solutie de rezerva, pe Ludovic Orban in pozitia de premier

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis ca formatiunea sa respinge ideea alegerilor anticipate, intrucat ar intarzia bugetul si ar duce tara intr-o criza financiara. in privinta premierului, acesta a explicat ca si-ar dori pe cineva de la UDMR, ori un premier independent nu tehnocrat, ultima solutie de rezerva fiind in numele lui Ludovic Orban.

De ce respinge Iohannis varianta alegerilor anticipate. Ar fi trebuit sa ramanem pana in martie cu Guvernul Dancila

Presedintele Klaus Iohannis respinge varianta organizarii alegerilor anticipate, motivand ca Constitutia Romaniei este facut inhibe aceasta optiune prin conditii greu de indeplinit. Totodata, al doilea motiv este un drum catre alegerile anticipate ar insemna si ramanerea cu unui Guvern interimar Dancila pana dupa alegerile anticipate, adica undeva in primavara; lucru inacceptabil si de neimaginat, a explicat Iohannis.

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, persoana propusa de PNL pentru premier sunt eu

Presedintele PNL Ludovic Orban a declara joi, dupa ce votul pentru motiunea de cenzura a trecuta, ca s-a incheiat o perioada de distrugere, ura si divizare pentru Romania. De asemenea, acesta a dezvalui ca daca va fi chemat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, PNL il va propune pe Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )