Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restituirea taxei auto: pana vineri, inclusiv, mai poate fi depusa cererea pentru a recupera banii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Restituirea taxei auto: pana vineri, inclusiv, mai poate fi depusa cererea pentru a recupera banii

Romanii mai pot depune cererea pentru recuperarea taxei auto pana vineri 31 august 2018, inclusiv, dupa aceasta zi nu isi vor mai putea recupera banii pe cale administrativa. continuă pe Wall-Street Ro

Restituirea taxei de prima nmatriculare - au mai ramas doua zile pentru depunerea cererii

Pana in data de 31 august 2018 inclusiv, orice roman interesat fie ca e persoana fizica, fie ca actioneaza in numele unei companii) poate sa depuna cererea de restituire a taxei de prima inmatriculare, termen sub sanctiunea decaderii avand in vedere OUG nr. 52/2017, pentru restituirea taxei de inmatriculare, cu modificari ulterioare. Cererea nu mai trebuie sa fie insotita de alte documente, insa este in interesul contribuabilului sa o completeze corect. Contribuabilul are dreptul la dobanda de intarziere calculata pentru perioada de la data platii taxei si pana la restituire cu procentul prevazut in legislatia de astazi 0,02% pentru fiecare zi de intarziere art. 174 alin. 5) din Codul de procedura fiscala. Vezi aici modelul cererii.

Toti soferii trebuie sa stie asta: Mai au la dispozitie pana la 31 august sau raman fara bani

Soferii mai au la dispozitie pana la 31 august pentru a depune cererea de restituirea a taxei auto sau nu vor mai putea sa profite de sansa de a primi banii inapoi. Termenul de 31 august a fost impus anul trecut,.

Pesta porcina africana nu mai poate fi oprita decat printr-o masura extrema, afirma unul dintre marii crescatori de porci din Romania

Pesta porcina africana nu poate fi oprita decat daca statul ia toti porcii din micile gospodarii si ii duce in ferme conduse de profesionisti. Este opinia unui mare crescator de porci din judetul Braila.

Orban: Daca Crin Antonescu si depune candidatura pentru Parlamentul European, nu cred ca mai poate candida sotia sa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, intr-o emisiune TV, ca s-ar bucura daca fostul lider al partidului Crin Antonescu si-ar depune candidatura pentru alegerile europarlamentare, insa in acest caz nu crede ca ar mai putea sa candideze si sotia acestuia, eurodeputata Adina Valean, relateaza Agerpres.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )