Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restituirea taxei de prima nmatriculare - au mai ramas doua zile pentru depunerea cererii

Hotnews Hotnews,
 Restituirea taxei de prima nmatriculare - au mai ramas doua zile pentru depunerea cererii

Pana in data de 31 august 2018 inclusiv, orice roman interesat fie ca e persoana fizica, fie ca actioneaza in numele unei companii) poate sa depuna cererea de restituire a taxei de prima inmatriculare, termen sub sanctiunea decaderii avand in vedere OUG nr. 52/2017, pentru restituirea taxei de inmatriculare, cu modificari ulterioare. Cererea nu mai trebuie sa fie insotita de alte documente, insa este in interesul contribuabilului sa o completeze corect. Contribuabilul are dreptul la dobanda de intarziere calculata pentru perioada de la data platii taxei si pana la restituire cu procentul prevazut in legislatia de astazi 0,02% pentru fiecare zi de intarziere art. 174 alin. 5) din Codul de procedura fiscala. Vezi aici modelul cererii. continuă pe Hotnews

Restituirea taxei auto: pana vineri, inclusiv, mai poate fi depusa cererea pentru a recupera banii

Romanii mai pot depune cererea pentru recuperarea taxei auto pana vineri 31 august 2018, inclusiv, dupa aceasta zi nu isi vor mai putea recupera banii pe cale administrativa.

JAF in biserica! Suma colosala furata din cutia milei! Nu a mai ramas nimic! Politia este in ALERTA

Un pitestean in varsta de 32 de ani este acuzat ca a furat 500 de lei din cutia milei. Barbatul ar fi sustras banii in luna august din cutiile de donatii de la doua biserici de pe raza municipiului Pitesti,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )