Libnet.ro
UNICEF

13:30

Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane din A1, pentru lucrari la carosabil si masuratori

Adevărul Adevărul,
Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane din A1, pentru lucrari la carosabil si masuratori

Centrul Infotrafic anunta, miercuri, ca pe mai multe sectoare ale A1 se efectueaza lucrari si sunt instituite restrictii de trafic. Pana la ora 18. 00, lucrarile au loc pe tronsonul Sibiu - Deva, iar pana la ora 20. 00 se lucreaza pe sectorul Arad - Timisoara. continuă pe Adevărul

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta alocare din PIB pentru aparare

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene au alocat in 2016 din cheltuielile publice aproximativ 200 de miliarde de euro pentru sectorul de aparare, echivalentul a 1,3% din PIB, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Parada pe strazile Constantei. Primaria anunta restrictii de circulatie

Parada de Ziua Constantei programata pentru luni, 21 mai, va restrictiona traficul rutier pe mai multe artere din municipiul Constanta.

Mai multe organizatii au lansat o campanie pentru desfiintarea Facebook

O coalitie formata din organizatii eterogene a lansat o campanie pentru desfiintarea Facebook, denuntand aceasta retea sociala pentru faptul ca are prea multa putere asupra vietii.

Mai multe autobuze spre Ghimbav in acest weekend. in localitate se va desfasura un show aviatic

In acest weekend vor fi mai multe autobuze care vor circula spre capatul de linie IAR Ghimbav, pentru ca oamenii sa ajunga la spectacolul aviatic ce se va desfasura in localitate. Daca cerearea va fi mare, de Rusalii, va fi suplimentat si numarul autobuzelor care merg in Poiana Brasov.

Jandarmi, retinuti dupa ce au jefuit mai multe prostituate

Doi jandarmi, impreuna cu doi complici, au ajuns dupa gratii, dupa ce au jefuit mai multe prostituate, racolate in urma unor anunturi pe internet.

Sberbank si-a vandut subsidiara din Turcia pentru 3,2 miliarde dolari

Emirates NBD, cel mai mare grup bancar din Dubai, a ajuns la un acord pentru preluarea bancii turcesti Denizbank de la grupul bancar rus Sberbank, in schimbul sumei de 14,6 miliarde lire 3,19 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie din istoria Emirates NBD, transmite Reuters, conform Agerpres. in luna ianuarie a aces-tui an, Emirates NBD a informat ca a demarat dis-cutiile initiale cu Sberbank cu privire la o posibila achizitionare a participatiei detinute de banca rusa la Denizbank, a cincea mare banca din Turcia.

Cum va crea NASA cel mai rece mediu din Univers

Pentru a crea un loc de 10 miliarde de ori mai rece decat vidul spatiului, NASA trimite catre Statia Spatiala Internationala un echipament numit Cold Atom Laboratory CAL). Cu ajutorul aparatului, oamenii de stiinta vor putea observa proprietatile cuantice ale atomilor ultra-reci. Pentru a atinge acea temperatura nemaiintalnit de rece, o combinatie de laseri si [].

Secretarul de stat american, Mike Pompeo: SUA vor impune Iranului cele mai dure sanctiuni din istorie

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a afirmat ca SUA vor impune Iranului cele mai dure santiuni din istorie. El a mai declarat faptul ca va colabora cu Pentagonul si alti aliati regionali pentru a.

Elena Udrea a vorbit despre cel mai greu moment din viata ei: M-am speriat si m-a marcat enorm faptul ca am pierdut un copil

Elena Udrea a sarbatorit ziua onomastica departe de tara, in Costa Rica. Ea a vorbit si despre cel mai greu moment din viata ei, dar si despre o revenire in politica. Viata este frumoasa daca vrei.

Un nou record in piata auto: aprilie a fost cea mai buna luna din ultimii 9 ani

Piata auto din Romania a depasit in aprilie cifra de 15. 800 de unitati, fiind cea mai buna luna din ultimii 9 ani, ceea ce face ca volumul total al vanzarilor dupa 4 luni sa ajunga la 51. 853 unitati, cu 27,8% mai mult decat in aceeasi perioda a anului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )