Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jandarmi, retinuti dupa ce au jefuit mai multe prostituate

Adevărul Adevărul,
Jandarmi, retinuti dupa ce au jefuit mai multe prostituate

Doi jandarmi, impreuna cu doi complici, au ajuns dupa gratii, dupa ce au jefuit mai multe prostituate, racolate in urma unor anunturi pe internet. continuă pe Adevărul

Mai multe autobuze spre Ghimbav in acest weekend. in localitate se va desfasura un show aviatic

In acest weekend vor fi mai multe autobuze care vor circula spre capatul de linie IAR Ghimbav, pentru ca oamenii sa ajunga la spectacolul aviatic ce se va desfasura in localitate. Daca cerearea va fi mare, de Rusalii, va fi suplimentat si numarul autobuzelor care merg in Poiana Brasov.

Alerta ANM de ultima ora. Mai multe judete, vizate de avertizari meteo

Mai multe judete se afla sub cod galben de ploi si descarcari electrice. Astfel,judetele vizatesunt: Teleorman, Arad, Caras-Severin, Arges, Harghita, Brasov, Alba, Hunedoara, Timis, Mehedinti,.

Doi jandarmi au fost retinuti dupa ar fi talharit doua prostituate, pretinzand ca sunt politisti

Doi jandarmi au fost retinuti, impreuna cu alti doi barbati, pentru ca ar fi talharit doua prostituate, pretinzand ca sunt politisti. Potrivit procurorilor de la Parchetul Militar de pe langa.

A aflat ca iubitul sau s-a culcat cu mai multe femei. S-a gandit sa se razbune, iar la scurt timp a facut ceva care i-a schimbat viata: A fost cea mai proasta decizie a vietii mele

Cand iubitul ei i-a spus ca s-a cu alte femei, o tanara a fost atat de furioasa incat s-a culcat cu tatal lui pentru a se razbuna. A fost cea mai proasta decizie a vietii mele, iar acum el ameninta.

Rectorul Universitatii Bucuresti: Am ascultat-o de mai multe ori pe doamna Dancila, de putine ori am nteles ce vrea sa spuna

Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a declarat ca de putine ori a inteles ce vrea premierul Romaniei sa spuna, precizand ca aceasta vorbeste intr-un mod precar. Fostul ministru a mai adaugat ca are un sentiment de jena tinand cont ca Viorica Dancila este profesor la baza, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )