Libnet.ro
UNICEF

21:15

Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, miercuri, se vor institui mai multe restrictii de circulatie . continuă pe România Liberă

Restrictii de circulatie in ziua desfasurarii concertului Metallica. Ce trebuie sa stie soferii

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca se vor impune mai multe restrictii de circulatie miercuri, 14 august, intre orele 17. 00, cu ocazia desfasurarii concertului trupei Metallica pe Arena Nationala.

Cei de la Parazitii au castigat procesul cu Politia, in prima instanta. Cati bani cere Cheloo pentru avocatul trupei

Trupa Parazitii a castigat in prima instanta in procesul cu Politia! Fanii artistilor sunt extrem de incantati de decizia judecatorilor, astfel ca de la vestea ca oamenii legii au intentat un proces dupa piesa celor de la Parazitii s-au simtit si ei nedreptatiti. Parazitii au castigat in prima instanta procesul cu Politia Parazitii au castigat .

Alin se plimba noaptea tarziu, pe strazile din Bucuresti. A ajuns la un moment dat pe malul Dambovitei si a vazut un tanar care se agita si striga. Cand si-a dat seama despre ce e vorba, baiatul a scos telefonul si a filmat tot. Imaginile au ajuns virale

Scene ireale petrecute miercuri seara pe strazile din Bucuresti. Un tanar furios a recurs la un gest extrem si toata lumea a fost uimita de reactia lui. Baiatul a aruncat in Dambovita o trotineta.

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina la Antipa

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii si Primariei Capitalei sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina Muzeului Antipa. Cetatenii spun ca spatiul verde este folosit de muzeul Antipa, iar intr-un oras extrem de poluat ca Bucurestiul, disparitia acestui spatiu verde nu este de dorit.

HARTA Restrictii de circulatie cu ocazia desfasurarii mitingului din Piata Victoriei

Cu ocazia unei manifestatii organizate in Piata Victoriei, la data de 10 august a. c. , incepand cu orele 14. 30, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta, in sensul restrictionarii temporare a traficului rutier sau atunci cand situatia va impune acest lucru.

Momente de groaza pentru o politista din Bucuresti. Femeia s-a impuscat, din greseala, in timpul unei interventii

O politista din Capitala Sectorul 1)a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce s-a impuscat din greaseala in timpul unei interventii. Un apel la 112 raporta ca cineva voia sa fure dintr-un .

Patru tinere din Bucuresti, duse la Bistrita pentru prostitutie. Trei suspecti, retinuti

Trei bucuresteni au fost retinuti pentru 24 de ore la Bistrita, fiind banuiti ca au adus in oras patru fete din Capitala pentru a se prostitua. Autoritatile au fost alertate de mama uneia dintre tinere, iar fetele au fost gasite intr-un hotel, relateaza Mediafax.

Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti din 10 august

Romanii au marcat un an de la protestul din 10 august 2019, iar cazul Caracal le-a dat un motiv in plus sa ceara demisia guvernului, scriu jurnalistii publicatiilor straine despre protestele din Romania, noteaza Digi24. ro .

Probleme mari pentru DACIA! Noile reguli din UE privind poluarea afecteaza grav producatorul auto

Reglementarile tot mai stricte la nivelul UE privind poluarea loveste puternic compania Dacia, brandul low cost al Renault. Daca pana acum Dacia a fost o pozveste de succes pentru constructorul francez,.

Anuntul Digi pentru toti clientii: orasele din Romania in care o sa ai 5G

Digi a promis 5G pentru 2019 si deja are cateva orase pe lista. Totodata, in oferta sa sunt si telefoane compatibile cu noul standard, ca sa ai pe ce sa descoperi cea mai mare viteza a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )