Libnet.ro
UNICEF

17:30

Momente de groaza pentru o politista din Bucuresti. Femeia s-a impuscat, din greseala, in timpul unei interventii

Antena3 Antena3,
Momente de groaza pentru o politista din Bucuresti. Femeia s-a impuscat, din greseala, in timpul unei interventii

O politista din Capitala Sectorul 1)a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce s-a impuscat din greaseala in timpul unei interventii. Un apel la 112 raporta ca cineva voia sa fure dintr-un . continuă pe Antena3

Parcarile, un lux pentru soferii din Bucuresti

In orasul in care traficul sufocant este la ordinea zilei, iar nervii soferilor sunt intinsi la maxim, marea problema a soferilor o reprezinta gasirea unui loc de parcare. La finalul anului 2018 se inaugura cu.

O politista din Bucuresti s-a impuscat din greseala, in timpul unei operatiuni. Detalii de ultim moment

O politista din Bucuresti a ajuns, marti dimineata, la spital, dupa ce s-a impucat din greseala in timpul unei interventii, potrivit antena3. ro.

Alin se plimba noaptea tarziu, pe strazile din Bucuresti. A ajuns la un moment dat pe malul Dambovitei si a vazut un tanar care se agita si striga. Cand si-a dat seama despre ce e vorba, baiatul a scos telefonul si a filmat tot. Imaginile au ajuns virale

Scene ireale petrecute miercuri seara pe strazile din Bucuresti. Un tanar furios a recurs la un gest extrem si toata lumea a fost uimita de reactia lui. Baiatul a aruncat in Dambovita o trotineta.

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina la Antipa

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii si Primariei Capitalei sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina Muzeului Antipa. Cetatenii spun ca spatiul verde este folosit de muzeul Antipa, iar intr-un oras extrem de poluat ca Bucurestiul, disparitia acestui spatiu verde nu este de dorit.

VIDEO Pentru ca ne-au mintit si ne-au gazat, revenim in Piata Victoriei. Iesenii au plecat spre Bucuresti pentru protestul din fata Guvernului

Cateva zeci de masini au plecat din Iasi, sambata dimineata, spre Bucuresti pentru a participa la protestul din Piata Victoriei. Cei mai multi dintre protestatari doresc constructia Autostrazii A8 - Ungheni - Iasi - Targu Mures.

Patru tinere din Bucuresti, duse la Bistrita pentru prostitutie. Trei suspecti, retinuti

Trei bucuresteni au fost retinuti pentru 24 de ore la Bistrita, fiind banuiti ca au adus in oras patru fete din Capitala pentru a se prostitua. Autoritatile au fost alertate de mama uneia dintre tinere, iar fetele au fost gasite intr-un hotel, relateaza Mediafax.

Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti din 10 august

Romanii au marcat un an de la protestul din 10 august 2019, iar cazul Caracal le-a dat un motiv in plus sa ceara demisia guvernului, scriu jurnalistii publicatiilor straine despre protestele din Romania, noteaza Digi24. ro .

DigiSport: Cat de bine vorbeste Bianca Andreescu limba romana? Mesajul superb pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu are fanii de partea ei la Toronto, acolo unde va lupta cu Serena Williams pentru marele trofeu. La fiecare meci, jucatoarea canadiana cu origini romanesti a fost incurajata atat de canadieni, cat si de romani. Pe langa sprijinul fanilor, la Rogers Cup, Bianca i-a avut alaturi si pe parintii ei. Ea a oferit un interviu in limba romana pentru Digi Sport.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )