Libnet.ro
UNICEF

13:45

Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti (VIDEO)

Traficul va fi deviat miercuri in zona Arenei Nationale, pentru concertul Metallica. Politistii le recomanda conducatorilor auto sa evite zona din cauza fluxului mare de fani care vor participa la. continuă pe B1

Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, miercuri, se vor institui mai multe restrictii de circulatie .

Concert Metallica 2019. Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti

Zeci de mii de oameni sunt asteptati la evenimentul care va incepe la ora 18:00. Publicul va avea acces pe stadion inca de la ora 16:30, insa traficul auto va fi oprit pe unele strazi.

Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, miercuri, se vor institui mai multe restrictii de circulatie in Capitala pentru concertul pe care trupa Metallica il va sustine pe Arena Nationala.

Restrictii de circulatie in ziua desfasurarii concertului Metallica. Ce trebuie sa stie soferii

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca se vor impune mai multe restrictii de circulatie miercuri, 14 august, intre orele 17. 00, cu ocazia desfasurarii concertului trupei Metallica pe Arena Nationala.

Restrictii de circulatie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone pana duminica pe Autostrada Soarelui

Circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisa, incepand de miercuri dupa-amiaza si pana duminica seara, in cursul zilei, pe Autostrada Bucuresti-Constanta.

Restrictii de circulatie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, incepand de astazi si pana duminica

Circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisa, incepand de miercuri dupa-amiaza si pana duminica seara, in cursul zilei, pe Autostrada Bucuresti-Constanta, pe DN7, de la Pitesti la Vestem, precum si pe drumurile ce leaga Agigea de Mangalia si Murfatlar de Cernavoda.

Cei de la Parazitii au castigat procesul cu Politia, in prima instanta. Cati bani cere Cheloo pentru avocatul trupei

Trupa Parazitii a castigat in prima instanta in procesul cu Politia! Fanii artistilor sunt extrem de incantati de decizia judecatorilor, astfel ca de la vestea ca oamenii legii au intentat un proces dupa piesa celor de la Parazitii s-au simtit si ei nedreptatiti. Parazitii au castigat in prima instanta procesul cu Politia Parazitii au castigat .

Alin se plimba noaptea tarziu, pe strazile din Bucuresti. A ajuns la un moment dat pe malul Dambovitei si a vazut un tanar care se agita si striga. Cand si-a dat seama despre ce e vorba, baiatul a scos telefonul si a filmat tot. Imaginile au ajuns virale

Scene ireale petrecute miercuri seara pe strazile din Bucuresti. Un tanar furios a recurs la un gest extrem si toata lumea a fost uimita de reactia lui. Baiatul a aruncat in Dambovita o trotineta.

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina la Antipa

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii si Primariei Capitalei sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina Muzeului Antipa. Cetatenii spun ca spatiul verde este folosit de muzeul Antipa, iar intr-un oras extrem de poluat ca Bucurestiul, disparitia acestui spatiu verde nu este de dorit.

Restrictii de circulatie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone

Circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat c.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )