Libnet.ro
UNICEF

10:00

Restrictii extinse pentru municipiul Suceava. Alte patru localitati din judet, in scenariul rosu

B1 B1,
Restrictii extinse pentru municipiul Suceava. Alte patru localitati din judet, in scenariul rosu

Restrictiile impuse de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta pentru municipiul Suceava in urma cu doua sapatamani vor fi mentinute pentru alte doua saptamani, pana pe 30 noiembrie, in. continuă pe B1

Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare la mia de locuitori. De luni, patru localitati intra in carantina

Judetul Sibiu a depasit sambata rata de infectare de 8 la mia de locuitori, inregistrand 8,17 la mie, la doar o zi dupa ce autoritatile au anuntat ca municipiul Sibiu si alte trei localitati vor intra in carantina.

Restrictii noi in alte opt localitati din Arges. La ce solutie recurge CJSU pentru a suplimenta paturile COVID

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges a introdus restrictii suplimentare pentru alte opt localitati care au depasit rata de incidenta de 3 la mie si vrea sa transforme Spitalul Militar din Pitesti in unitate de suport COVID-19.

Motivul pentru care doi romani, tata si fiica, nu mai au voie sa intre in municipiul Suceava

Doi romani, tata si fiica, nu mai au voie sa intre in municipiul Suceava timp de 60 de zile nici macar ca sa isi faca cumparaturile. Masura a fost dispusa de procurori.

Rata de infectare a depasit patru cazuri la mia de locuitori in Slatina. Patru localitati din Olt sunt in scenariul rosu

Rata de infectare a deopasit patru cazuri la mia de locuitori in municipiul resedinta de judet, Slatina, dar si in localitate Oporelu. in alte doua rata este de peste 3.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )