Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce restrictii ar putea fi introduse din 1 august. Precizarile premierului Ludovic Orban, inainte de sedinta CNSU de marti (VIDEO)

B1 B1,
Ce restrictii ar putea fi introduse din 1 august. Precizarile premierului Ludovic Orban, inainte de sedinta CNSU de marti (VIDEO)

ComitetulNational pentru Situatii de Urgenta se reuneste, marti, pentru a analiza noile propuneri de masuri privind prevenirea si limitarea epidemiei de coronavirus din tara, iar premierul Ludovic Orban. continuă pe B1

Noi restrictii ar putea fi introduse din 1 august, la nivel local. Precizarile lui Orban

Limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 august, a anuntat marti premierul Ludovic Orban. El a spus ca este analizata propunerea ca obligativitatea purtarii mastii in spatii deschise sa poata fi luata de autoritatile locale. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta se va intruni marti pentru a discuta noile propuneri, care ar urma sa fie introduse in hotararea de guvern privind starea de alerta.

Orban anunta noi restrictii de la 1 august

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 augusti.

Ce spune Orban despre cresterea salariilor din Sanatate. Raspunsul premierului dupa intalnirea cu sindicalistii

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, dupa intalnirea cu sindicatele din Sanatate, ca pentru el este prioritara asigurarea resursei umane pentru functionarea sistemului, avand in vedere criza creata de epidemia de COVID.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )