Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce spune Orban despre cresterea salariilor din Sanatate. Raspunsul premierului dupa intalnirea cu sindicalistii

Antena3 Antena3,
Ce spune Orban despre cresterea salariilor din Sanatate. Raspunsul premierului dupa intalnirea cu sindicalistii

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, dupa intalnirea cu sindicatele din Sanatate, ca pentru el este prioritara asigurarea resursei umane pentru functionarea sistemului, avand in vedere criza creata de epidemia de COVID. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Ne gandim la o majorare in etape a alocatiilor, dar procentul si ritmul depind de prognoze Ce a spus premierul despre cresterea pensiilor

Guvernul Orban va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, iar procentul si rtimul de crestere depind de prognoze, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor si a.

Violeta Alexandru, despre cresterea pensiilor si alocatiilor: Nu este o optiune, ci o necesitate. PSD trimite zilnic proiecte fara acoperire bugetara VIDEO

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit sambata despre cresterea pensiilor si a alocatiilor, sustinand ca aceasta nu este o optiune, ci o necesitate,si ca, din pacate, PSD trimite zilnic proiecte care adauga cheltuieli, fara a avea insa o acoperire bugetara.

Gestul lui Livian de la Puterea Dragostei pentru Bianca. Asta spune tot despre relatia lor

Ce gest a facut Livian pentru Bianca? Tinerii castigatori din cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei dau cartile pe fata. in ce relatii au ramas fostii amorezi? Livian, gest surprinzator pentru Bianca. in ce relatii au ramas castigatorii? Livian si Bianca au format unul din cele mai controversate cupluri din casa iubirii. Dupa .

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca alocatiile vor fi majorate cu un procent cuprins intre 15 si 20%, un anunt oficial in acest sens urmand a fi facut de premierul Ludovic Orban in curand.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

Alocatiile vor creste in etape. Ce spune premierul despre majorarea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, aratand ca procentul si ritmul de crestere in cazul acestora depind de prognoze.

CORONAVIRUS |Virgil Musta, despre cresterea numarului de infectari: Daca asteptam ca spitalele sa poata face fata acestor cazuri, ne inselam (VIDEO)

Seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, Virgil Musta, a declarat, in cadrul emisiunii Buna, Romania, moderata de Radu Buzaianu, in contextul cresterii.

Cat de poluat este aerul in Romania? B1 TV va difuza o rubrica zilnica despre calitatea aerului din Bucuresti si din principalele orase ale tarii

B1 TV este prima televiziune din Romania care difuzeaza, incepand de luni 27 iulie, o rubrica zilnica dedicata calitatii aerului din Bucuresti si din principalele orase ale Romaniei. Rubrica este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )