Libnet.ro
UNICEF

13:15

Restrictii rutiere in Capitala pentru FUNERALIILE Regelui Mihai

B1 B1,
Restrictii rutiere in Capitala pentru FUNERALIILE Regelui Mihai

Traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala, in perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marti Brigada rutiera, potrivit. continuă pe B1

Restrictii rutiere in Capitala pentru funeraliile Regelui Mihai. Vezi lista rutelor ocolitoare

Traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala, in perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marti Brigada rutiera. Pe 13.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai: Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Potrivit datelor.

Restrictii rutiere in Capitala pentru funeraliile Regelui Mihai

In perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala. Soferii sunt rugati de Politia Rutiera sa foloseasca rute alternative.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Repetitii in fata.

Gara Regala din Curtea de Arges, lasata in paragina 27 de ani. Autoritatile fac reparatii de mantuiala pentru funeraliile Regelui Mihai

Trenul Regal ce va aduce trupul neinsufletit al Regelui Mihai va opri intr-o gara in paragina. O adevarata bijuterie arhitectonica, Gara Regala din Curtea de Arges, aflata in proprietatea Ministerului Transportului, arata jalnic. Pe ultima suta de metri, autoritatile locale o renoveaza de fatada pentru funeraliile regale de sambata, 16 decembrie.

Fete regale din toata lumea se vor aduna la funeraliile Regelui Mihai. Cine a fost primul care si-a confirmat participarea

Funeraliile regelui Mihai vor aduna in Romania fete regale din toata lumea. Primul care si-a confirmat participarea a fost Printul Charles al Marii Britanii. Au urmat fostul rege al Spaniei, Juan.

Iata care sunt CAPETELE iNCORONATE care vor participa la funeraliile Regelui Mihai

La funeraliile Regelui Mihai I de Romania, care vor avea loc in data de 16 decembrie la Curtea de Arges, pe langa familia regala a Romaniei vor fi prezente nume sonore ale Caselor Regale din.

Sedinta solemna in Parlament pentru comemorarea Regelui Mihai. Mesajul Custodelui coroanei, Principesa Margareta: Bunatatea tatalui meu a invins raul - LIVE TEXT

Sedinta solemna a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai a inceput. Presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, si Patriarhul Daniel participa la sedinta. Pe.

LIVETEXT VIDEOParlamentul se reuneste in sedinta solemna, pentru comemorarea Regelui Mihai: Iohannis, principesa Margareta si Patriarhul Daniel, printre participanti

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, incepand cu ora 15. 00, intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai, la care iau lua parte si presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, si Patriarhul Daniel. De asemenea, sunt invitati premierul Mihai Tudose, ministrii, precum si parlamentari si ministri din Republica Moldova.

VIDEOParlamentul s-a reunit, luni, in sedinta solemna, pentru comemorarea Regelui Mihai. Principesa Margareta: Am pierdut, ca si intreaga natiune, un parinte./ Iohannis:Dupa caderea comunismului, a fost oprit cu brutalitate sa intre in tara

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, luni, intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai, la care au luat parte si presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, si Patriarhul Daniel, cat si premierul Mihai Tudose. In cadrul discursului sau, Klaus Iohannis a criticat decizia presedintelui de atunci, Ion Iliescu, de a-l opri sa intre in tara si sa se reculeaga la mormintele ilustrilor sai inaintasi. Principesa Margareta a subliniat ca am pierdut, ca si intreaga natiune, un parinte, iar bunatatea si iertarea tatalui meu au invins toate relele secolului trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )