Libnet.ro
UNICEF

18:30

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai

B1 B1,
Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Repetitii in fata. continuă pe B1

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai: Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Potrivit datelor.

Fostul principe Nicolae a primit acordul de a participa la funeraliile Regelui Mihai

Reconciliere in cadrul Familiei Regale. Fostul principe Nicolae a primit acordul Casei Regale de a participa la funeraliile bunicului sau, Regelui Mihai, a anuntat vineri avocatul Radu Enache, informeaza.

Duminica au loc repetitii pentru ziua in care trupul regelui va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie. Traficul rutier, deviat

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei anunta ca traficul rutier din zona Palatului Regal a fost deviat pe Calea Victoriei intre strazile Rosetti si Dem I. Dobrescu, restrictiile fiind valabile aproximativ doua ore, avand in vedere repetitiile pentru funeraliile Regelui Mihai.

Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Repetitii pentru ziua in care trupul regelui Mihai va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie au loc, duminica, in fata Palatului, iar traficul rutier este deviat. Sute de milita.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funeraliile Regelui Mihai(VIDEO)

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile regelui Mihai, primind si un loc in protocolul funerar (avocat)

Fostul principe Nicolae va participa, impreuna cu logodnica sa, la funeraliile bunicului sau, regele Mihai, el primind si un loc in cadrul protocolului funerar, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache, relateaza news. ro.

Rusine nationala! Garile pe unde va trece Trenul Regal cu sicriul Regelui Mihai, iNCHISE si in PARAGINA (FOTO)

Recent, Casa Regala a modificat programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. Asadar, sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi transportat, sambata, 16 decembrie, cu Trenul.

Duminica au loc repetitii pentru ziua in care trupul neinsufletit al Regelui va fi purtat pe un afet de la Palatului Regal la Patriarhie. Traficul rutier, deviat

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei anunta ca traficul rutier din zona Palatului Regal a fost deviat pe Calea Victoriei intre strazile Rosetti si Dem I. Dobrescu, restrictiile fiind valabile aproximativ doua ore, avand in vedere repetitiile pentru funeraliile Regelui Mihai.

E lipsa de respect fata de Rege! Ciudateniile inmormantarii lui Mihai I

Principesa Margareta a anuntat ca va respecta traditia in ceea ce priveste funeraliile Regelui Mihai, dar programul oficial o contrazice. Comunicatul nu face referire la traditia trenului regal sau la afetul.

Programul funeraliilor Regelui Mihai, desfiintat de un istoric: Nu s-a mai pomenit asa ceva pentru regii Romaniei

Funeraliile Regelui Mihai de la Curtea de Arges nu includ doua cutume importante de care au avut parte alti regi ai Romaniei - Carol I si Ferdinand, dar si Regina Maria: aducerea Majestatii Sale cu trenul regal in Orasul Basarabilor si purtarea trupului neinsufletit pe afet de tun spre necropola.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )