Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru 7 milioane de pensionari! Anuntul despre Pilonul 2 de pensii a fost facut

E o veste buna pentru nu mai putin de 7 milioane de romani. Astfel, cei care contribuie la fondurile de pensii private se bucura pentru moment de scaderi minime de fonduri la pilonul 2 de pensii, in pofida crizei provocate de pandemia de coronavirus. Vesti bune pentru 7 milioane de pensionari! De precizat este ca .

Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Andra a lansat astazi piesa Barcelona, pe care le-o dedica din plin fanilor sai. La cateva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20. 000 de vizualizari pe YouTube. Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi Cu aceata ocazie, Andra a transmis si un mesaj pe contul ei de Instagram. Hai sa .

Se intampla la ANAF: masini la preturi de nimic pentru toti romanii. Ce modele de top costa uimitor de putin

ANAF are vesti excelente pentru romani. Scoate la vanzare masini cu preturi foarte mici. Ai astfel ocazia sa pui mana pe un model al marcii pe care o preferi. Iata cum arata oferta.

Andra, un mesaj pentru toti romanii: Faceti-va bagajele si hai Va invit sa zburam, sa vedem lumea intreaga (VIDEO)

Andra a lansat joi piesa Barcelona, melodie pe care o dedica tuturor fanilor sai. Cantareata a transmis un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram, prin care ii indeamna pe toti romanii sa o.

Anuntul zilei pentru toti romanii: eMAG face spectacol cu reduceri. E pomana inainte de Black Friday

Black Friday va fi abia la mijlocul lunii noiembrie, dar deja sunt oferte bune la eMAG. Am ales cateva produse ca sa ai ce sa alegi in aceasta perioada si sa nu regreti. Cand vine vorba de.

Preturi uimitoare pentru toti romanii la eMAG: RCA, telefoane ieftine si nu numai

EMAG are o serie de reduceri de care sa profiti chiar de acum. Totodata, nu strica sa pui in cos si un RCA, daca te stii cu nevoi in zona asta. Altfel, electronicele si electrocasnicele.

Vestea momentului de la ANAF: toti romanii, vizati de decizia anului. Se schimba totul

ANAF vrea sa arate ca tine pasul cu vremurile pentru ca era cam timpul sa o faca. Daca la capitolul servicii oferite contribuabililor nu exceleaza de fiecare data, vrea macar sa dea bine.

eMAG le da la pret de nimic pentru toti romanii: super laptopuri si telefoane de la 300 lei

Pe site-ul eMAG sunt de azi niste reduceri fenomenale. Sunt preturi mici la produse de casa, gradina, dar si gaming sau telefoane. Am selectat cateva. Cand vine vorba de reduceri, eMAG are pe.

Ingredientele banale care iti protejeaza plamanii. Toti romanii pot face asta acasa

Reteta uimitoare este veche de 5. 000 de ani si poate fi utilizata pentru tratarea unui numar mare de boli. De altfel, aceasta metoda miraculoasa a calugarilor tibetani este atat de puternica incat poate fi utilizata o data la cinci ani. Ingredientele banale care iti protejeaza plamanii Astfel, ingredientul principal este usturoiul, datorita proprietatilor sale antiseptice .

Cel mai toxic produs pe care toti romanii il cumpara din magazine. Atentie maxima

Acesta este cel mai toxic produs pe care foarte multi romanii il cumpara din magazine si il consuma regulat. Potrivit ultimelor studii din domeniu, consumul regulat de alimente din cutii de conserve creste nivelul de bisfenol A, o substanta organica care este foarte daunatoare pentru organismul uman. Acest produs este foarte toxic pentru organism, dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )