Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restrictii de trafic pe Autostrada Soarelui. in ce zone se lucreaza

Adevărul Adevărul,
Restrictii de trafic pe Autostrada Soarelui. in ce zone se lucreaza

Mai multe tronsoane de drum de pe Autostrada Soarelui au restrictii de circulatie din cauza lucrarilor la carosabil. Soferii sunt sfatuiti sa reduca viteza si sa respecte semnalizarile instituite. continuă pe Adevărul

Momente de groaza pentru un paznic, pe Autostrada Soarelui. A murit dupa ce a cazut in gol de pe o pasarela

Un paznic care se afla in timpul serviciului, a trecut prin momente de groaza si in cele din urma pierzandu-si viata. Barbatul a cazut in gol de pe o pasarela, incercand sa traverseze autostrada. Momente de groaza pentru un paznic, pe Autostrada Soarelui in data de 2 martie 2020, in jurul orei 21:30, un paznic .

Un paznic pe Autostrada Soarelui a murit dupa ce a cazut de pe pasarela CFR Bucuresti-Oltenita

Un barbat, paznic pe Autostrada Soarelui, a murit dupa ce a incercat sa sara de pe un sens pe celalalt al autostrazii, in zona pasarelei CFR Bucuresti-Oltenita, si a cazut in gol aproximativ 12 metri.

Un tanc a ramas fara turela si tun, dupa un accident pe Autostrada Soarelui

Un tanc a fost implicat intr-un accident rutier, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Constanta - Bucuresti, in timpul unui transport militar de armament.

Sofer cu probleme psihice, incatusat cu forta de politisti pe Autostrada Soarelui

Imagini socante pe Autostrada Soarelui, unde un barbat a fost scos cu forta din masina si incatusat de politisti.

Ancheta de amploare, dupa ce poluarea a atins un nivel record in Capitala. Pechezitii la mai multe firme si persoane, intr-un dosar privind prejudicii aduse mediului

Este ancheta de proportii dupa poluarea excesiva din Capitala. Politistii fac noua perchezitii la mai multe firme si persoane fizice care ar fi colectat, transportat, deversat si ingropat deseuri in locuri.

Fenomene periculoase imediate in mai multe judete. E cod portocaliu de viscol

Avertizare de fenomene meteo periculoase in mai multe judete din tara.

Razbunare in stil mafiot la Costanta: Un tanar, injunghiat de mai multe ori in plina strada (VIDEO)

Razbunare in stil mafiot la Costanta! Un tanar a fost atacat in plina strada si injunghiat de mai multe ori. Un sofer, care a vazut scenel socante, a dat alarma, iar la fata locului a ajuns o ambulanta de.

Constanta: Un barbat a ajuns la spital, dupa ce a fost injunghiat in spate de mai multe ori

Un barbat de aproximativ 26 de ani a ajuns la spital, luni seara, dupa ce a fost injunghiat in spate de mai multe ori, de o persoana ramasa deocamdata neidentificata. Politistii fac cercetari pentru gasirea autorului agresiunii.

Mediastandard.ro: Oamenii tind sa creada un fake news daca il vad de mai multe ori pe social media

Dupa cum spunea cel mai mare propagandist al istoriei, Joseph Goebbles, o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar. Poate nu atat de mult din perspectiva obiectiva, insa din pozitia consumatorilor de stiri, fake news-urile pot parea mai credibile cu cat ele sunt vazute de mai multe ori.

VIDEO Hotii care au jefuit mai multe locuinte din Alba Iulia au fost trimisi in judecata. Cum actionau cei doi infractori

Doi hoti din Baia Mare care au jefuit mai multe apartamente din Alba Iulia au fost trimisi in judecata pentru furt calificat si talharie calificata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )