Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Hotii care au jefuit mai multe locuinte din Alba Iulia au fost trimisi in judecata. Cum actionau cei doi infractori

Adevărul Adevărul,
VIDEO Hotii care au jefuit mai multe locuinte din Alba Iulia au fost trimisi in judecata. Cum actionau cei doi infractori

Doi hoti din Baia Mare care au jefuit mai multe apartamente din Alba Iulia au fost trimisi in judecata pentru furt calificat si talharie calificata. continuă pe Adevărul

Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de cod galben si o avertizare de cod portocaliu. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara. Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate si zonele vizate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben in trei judete din .

Mai multe zile libere de la stat pentru romani. Proiectul de lege a fost votat in Parlament

Vesti bune pentru romani: ii asteapta mai multe zile libere! Proiectul de lege a fost deja votat in Parlament. Ce detaliu aduce beneficii enorme anumitor categorii? Mai multe zile libere pentru romani Romanii au parte de mai multe zile libere! Este vorba despre cei care sunt de alta religie. in functie de religia fiecaruia se .

Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale trebuie desfiintate; PMB trebuie sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiintate, astfel incat Primaria generala sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult, anunta Agerpres.

Al cincilea cel mai mare vas din lume, blocat pe mare cu chiar mai multi pasageri decat Diamond Princess. Care a fost motivul (VIDEO)

Un numar de 4. 500 de pasageri aflati pe al cincilea cel mai mare vas din lume, MSC Meraviglia, sunt verificati de autoritatile mexicane, pentru a stabili daca vor putea debarca, asta dupa ce anterior i se.

Cel mai destept caine din lume s-a dus singur la politie: de ce a luat decizia neobisnuita

Foarte multi oameni au teribil de multa incredere in animalele de companie pe care le-au dresat de-a lungul anilor. Chiar si asa, gestul unui caine care a calcat intr-o sectie de politie este imposibil de inteles. Indiferent ce parere ai despre cainele tau sau cel al unui prieten, toti sunt surprinzator de destepti. Nu sunt .

Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu. A fost drama celor mai frumosi ani din viata ei

Celebra vedeta Antena Star, Oana Turcu dupa ce a trecut printr-o transformare spectaculoasa, reusind sa slabeasca peste 10 kilograme, in aproximativ trei luni, acum a decis sa faca marturisiri despre o anume perioada din viata ei. Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu intr-un articol, publicat pe blogul personal, Oana Turcu povesteste de un anume .

DIN CAUZA TEMERILOR PROVOCATE DE CORONAVIRUS: Actiunile europene au inchis la cel mai redus nivel din ultimele doua luni

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai redus nivel din ultimele aproape doua luni, temerile legate de efectele economice ale epidemiei de coronavirus agitand pietele care au inregistrat deja pierderi masive luni.

BBC: Romanii sunt sfatuiti sa nu mai pupe icoanele din cauza coronavirusului

Presa straina vorbeste de masurile disperate luate de romani. BBC sustine ca Biserica Ortodoxa din Romania i-a sfatuit pe credinciosi sa nu mai pupe icoanele din biserica pentru a evita transmiterea coronavirusului.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului CIVD-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului COVID-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )