Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restrictii in traficul din Capitala, joi si vineri, pentru comemorarile a 28 de ani de la Revolutie

Adevărul Adevărul,
Restrictii in traficul din Capitala, joi si vineri, pentru comemorarile a 28 de ani de la Revolutie

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, joi si vineri, cand vor avea loc actiuni de comemorare a 28 de ani de la Revolutia Romana din decembrie 1989, anunta Brigada Rutiera a Capitalei. continuă pe Adevărul

Trafic restrictionat in Capitala, joi si vineri. Ce zone trebuie sa evite soferii

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, joi si vineri, cand vor avea loc actiuni de comemorare a 28 de ani de la Revolutia Romana din decembrie 1989, anunta Brigada Rutiera a.

Unul dintre hipermarketurile din Capitala se pregateste sa isi inchida, definitiv, portile

Unul dintre hipermarketurile din Capitala se pregateste sa isi inchida, definitiv, portile. Zvonuri despre inchiderea complexului comercial Vitantis din Capitala au tot existat in ultimii.

Business report: Cartierul din Capitala unde pretul apartamentelor a crescut cu 7.000 euro de la o luna la alta;2017, anul-paradox: economia duduie, dar alarmele suna; Calea ferata prinde trenul investitiilor cu bani europeni

Inflatia mare ar putea duce dobanda BNR la 2% inca din luna ianuarie 2018. Economia se supraincalzeste. Ritmul galopant al. Deficitul de cont curent la 10 luni, in crestere cu 87%. Contul curent al balantei de plati a inregistrat pe primele zece luni ale anului in curs un deficit de.

Din 2018 incep licitatiile pentru constructia autostrazilor spre Moldova

Anul viitor vor fi lansate procedurile de achizitie publica pentru proiectarea si executia unor obiective asteptate de mult timp pentru Moldova si pentru conexiunile acesteia cu celelalte Provincii Istorice.

Si-a pierdut piciorul din cauza unui produs pentru igiena intima. Acum il va pierde si pe celalalt - IMAGINI SOCANTE

Un tanar model care si-a pierdut un picior din cauza unui sindrom de soc toxic, provocat de un tampon, spune ca inevitabil va ramane si fara celalalt membru inferior. Lauren Wasser.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )