Libnet.ro
UNICEF

22:15

Si-a pierdut piciorul din cauza unui produs pentru igiena intima. Acum il va pierde si pe celalalt - IMAGINI SOCANTE

Antena3 Antena3,
Si-a pierdut piciorul din cauza unui produs pentru igiena intima. Acum il va pierde si pe celalalt - IMAGINI SOCANTE

Un tanar model care si-a pierdut un picior din cauza unui sindrom de soc toxic, provocat de un tampon, spune ca inevitabil va ramane si fara celalalt membru inferior. Lauren Wasser. continuă pe Antena3

Un celebru cantaret a baut din apa unui rau, pentru o reclama. Dupa cateva ore a aflat ce s-a intamplat cu el de fapt

Un celebru cantaret a fost la un pas de moarte dupa ce a baut apa dintr-un rau in timp ce incerca sa promoveze o cauza sociala, mai precis un filtru de apa. Darius Campbell filma un clip.

Circulatie blocata in nordul Capitalei din cauza unei avarii la o conducta de apa

Circulatia a fost blocata marti seara in nordul Capitalei, din cauza unei avarii la o conducta de apa, informeaza Digi 24. Conducta a cedat in zona Bulevardului Poligrafiei, unde apa de pe.

in cazul pacientei decedate din cauza lipsei de imunoglobuline, ministrul Sanatatii da vina pe medici

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a sugerat ca, in cazul pacientei decedate din cauza lipsei de imunoglobuline, ar fi vorba de o serie de disfunctionalitati care ar fi dus la moartea femeii.

Circulatia pe autostrada Bucuresti - Ploiesti, ingreunata din cauza ploii

Traficul rutier pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti se desfasoara cu dificultate, duminica dimineata, din cauza ploii, existand pericol de acvaplanare. Politistii recomanda prudenta la volan tuturor soferilor care circula in zona. In zona kilometrului 34 s-a acumulat apa pe carosabil.

Incendiul violent izbucnit la o sonda de gaze din Satu Mare arde de mai bine de 17 ore; pompierii nu pot interveni din cauza riscului de explozie, asteptand experti canadieni

Pompierii mobilizati pentru stingerea incendiului izbucnit la o sonda de gaze din zona localitatii Moftinu Mare din judetul Satu Mare nu au putut interveni deloc, din cauza riscului major de producere a unei explozii dupa lichidarea flacarilor, pe fondul presiunii gazelor subterane, scrie News. ro. ISU Satu Mare asteapta o echipa de experti canadieni, care vor ajunge marti dupa-amiaza, iar strategia de lichidare a flacarilor va fi decisa impreuna cu acestia. Incendiul, extrem de violent, a izbucnit dumunica noapte.

Circulatie blocata in nordul Capitalei din cauza unei avarii la o conducta de apa. Precizari privind aparitia problemei

UPDATE:Operatorul Apa Nova a transmis un comunicat de presa in care precizeaza ca avaria a aparut in urma unor lucari de forare pentru instalatii electrice efectuate de societatea Elmarom Grup.

Din cauza unei mutatii genetice extrem de rare, acesti oameni nu simt durerea

Familia Marsilis este formata din super-eroi. Sase dintre membri acestei familii italiene se confrunta cu o mutatie genetica rara, care consta intr-o sensibilitate extrem de scazuta la durere - ceea ce inseamna ca au avut oase rupte sau alte leziuni dureroare fara ca macar sa le observe, scrieiflscience. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )